NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Monday, December 20, 2010

Hidup Penuh Semangat

adeh. esok dah last kerja. best btol. tapi yelah. satu hari ni mcm lama lak. penantian ni satu penyeksaan kan. aku kadang-kadang liat juga datang kerja. hehe. ada kawan-kawan tanya kenapa tibe2 blog aku ni jadi aktif? semangat aku update blog. hmmm bukan begitu ye kawan2 ku sekalian. aku mencari tempat untuk menulis je. nak tulis dalam buku macam kampung sangat kan. malas pulak tuh. baik aku tulis kat blog kan? aku yakin bloggers2 yang gempak sekarang ni takde diari. diorang cerita semua dekat blog. btol tak? 

tapi tu lah. life aku boring. jadi aku taktau nak cerita apa kat korang. bagi aku, aku suka life aku. tenang je. kadang kadang bila waktu puncak, adalah kan masa-masa graf jadi bengkang bengkok. kadang2 sedih, kadang2 happy. hehe. sekarang ni aku baca kat blog Ben, kerap sungguh dia cerita pasal traffick, earning, dan ape semua berkaitan dengan Nuffnang. aku serius tak faham. yang aku tahu nuffnang ni hanyalah bila orang klik iklan, dapat lah upah dekat kita. mcm tu . tapi aku tak tahu mcm mana dia proses, sistem dia macam mana. aku macam malas nak cari info. lagipun blog ni mcm diari kan. bukan tempat cari duit.

tapi kalau ada itu, kira bonus lah. =D. blog ni actually yang ketiga sepanjang aku hidup. aku masukkan iklan nuffnang ni baru bulan lepas. sebab aku tengok semua blog org ada nuffnang. hehe. mcm mana tu. hehe. setuju tak kalau aku kata bila kita tgk movie, emosi kita akan bergerak sama, searus dengan jalan cerita tu? kan kan? sama macam aku. semalam aku tgk You're beautiful, tu yang aku kuarkan post pasal first love ( ouchhh malu malu *blushing ). sebab sedih tgk cerita tu. kesian lelaki tu. ala korea kan. korang tahu lah kan, jalan cerita cam sama. Dua lelaki nak kan perempuan yang sama, dan perempuan tu nak dekat lelaki A tapi lelaki A taktau, yang suka perempuan tu lelaki B. nie cerita keempat yang aku tgk, korea, same je, cuma pengolahan je berbeza.

tapi bila aku tgk HOuse. aku tak rasa ape. takde pun timbul minat aku nak jadik doktor ke ape. hahaha. same gak bila tgk The Mentalist. tapi tgk mentalist lain sket, aku kekadang teringin gak nak jadi cam consultant tu. hek3. berangan lah kan petang petang neh. =D

2 comments:

nazirulhazwan~ said...

tajuk entry aku nih,hehe

FrEE tHinkER said...

ye ke bro ?
oh soryy. aku tarak tau..
tapi takpe isi lain kan..
jap aku usha blog ko.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...