NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, December 16, 2010

Nuffnang Oh Nuffnang





aku tak reti lah benda neh. yang pasti sekarang aku ada masalah. 


1- mcm mana nak jadi ahli gliterafi tu?
2- ada efek ke google ads dekat bawah entri aku tu?
3- mcm mana nk bg nuffnang ni lagi aktif?


tolong lah ye. buntu dah aku neh. check check tak kuar gak. hmmm. 





4 comments:

Miza Yusof said...

apa yang miza tau, kita tak boleh menganaktirikan nuffnang. kalau dah pasang iklan nuffnang jangan pasang iklan lain contohnya innity dan google adsense. nanti nuffnang tarik kita punya status. cara nak dapatkan balik status tu rasanya remove iklan google tu. itu jelah yang miza tau.

FrEE tHinkER said...

aa miza thank you. tu jugak saya rasa. but tak reti nk buat google ads tu. adoi. taktau nak buat cam ne. rasanya salah dekat html. sebab hari tu ade copy paste dari mane ntah. tapi tak reti nk delete baliik. hmm

PinQib said...

then,
gliterati
akan jd hak awak. sooner or later.sabar yer.
macam tangkap ikan menda ni
tengs follow
singgah balik
and follow balik

^^


How much do u LOVE me? | First Two Wheels Moment | Direview oleh blogger OTAI. Wootwoot!

FrEE tHinkER said...

tapi tak reti nak buang google ads tu .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...