NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Sunday, February 20, 2011

Aku Masih Dara Yo ! Eh Silap . Aku Masih Teruna Yo !

today , masa habis dengan tengok movie dalam external je . yela external baru kan . ekhem ekhem . cerita yang aku tengok takde lah heavy kan . yang ringan ringan je . cerita pertama aku tengok life as we know it . dah lama cari at last jumpa gak . best jugak cerita ni . next , aku tengok pulak cerita cerekarama . tajuk dia hmmmm aku lupa . jap aku try refresh . haaa selamat datang anak anak suamiku . tajuk takleh blah kan . macam itu pun boleh jadi tajuk . boleh lah mantap sikit . contoh kawanku ni kubur , maduku di dunia . haa kan macam extreme sikit tajuk kan .

cerita ketiga yang aku baru habis tengok .. hmmm .. aku bagi skrip dia eh .. 
1 ) aku rasa .. aku sangap lubang lah ..

2 ) saya nak buat pengakuan . i have confession . i am still a virgin . saya masih dara . demi Allah aku masih dara .


mesti dah boleh agak kan cerita apa ? kalau tak agak , aku taktau lah . dah clear clear . aa betul lah tu . actually aku tak berminat pun tengok . but since housemate aku , lebih spesifik roommate aku ni nak sangat tengok , aku tengok . and aku nak bgtau dia kata muka dia macam asraf muslim ni . tang mana aku taktau . tolong usha sini LelakiBajetAsrafMuslim atau sini DiaKataDiaBukanCloneAshrafMuslim .. aku tak boleh letak gambar dia .. since aku ni orang baik baik .. tak bley buat jahat .. =P 


cerita ni tak sedap .. serious .. kalau nak cerita dari moral value , orait ada lah .. obvious .. tapi pelakon dan skrip macam hape ntah .. si ashraf ni berlakon macam apa je .. dari awal sampai akhir dia berlakon macam baca skrip .. dan skrip dia sangat nak menunjukkan dia baik , maksud aku terlampau baik .. sampai kita boleh kata " takkan lah sampai macam tu " .. si perempuan adoii memang pakai baju macam taik .. buruk .. ntah malas lah nak kutuk detail .. sila jangan tengok .. haha .. baik tengok wonderpet lagi best .. kan kan kan ?




eh tiba tiba ada gambar pulak dah .. hehe .. ni ke kawan aku yang paksa aku tengok cerita ni ? dia ke yang kata muka dia macam ashraf muslim tu .. ada ke sama nya ?? aku pun tak pasti .. tapi betul ke dia .. cuba korang klik dekat link yang aku bagi dekat atas tu .. lepas tengok nanti aku bagitau aku eh sama kat mana .. thank you kerjasama .. aku hargai ..

7 comments:

nurul nadia nasir said...

haha..cter nie ta bape bestt lah..eh ade ke muke ashraf muslim?hee

Nieylicio Kerolicio said...

jao panggang dari api

ArthurDent said...

klon Ashraff Muslim? adoi...

SyedMuzzamir said...

thAnks .. ada penyokong .. kan ? i pun pelik .. hahahaha

Iyuk said...

tidak sama tapi dua-dua pun hensem bah

SyedMuzzamir said...

debra ,mana ada hensem bah . buruk.

amny.. said...

ade la skit2 gye kot..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...