NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, February 11, 2011

Permainan Yang Melalaikan .. Tetapi Menghiburkan ..

sejak beli permainan ni semalam .. aku tak lepas lepas lagi pegang .. main hari hari .. setiap jam .. setiap masa .. sangat melalaikan .. dan menghiburkan bagi aku .. sangat menghiburkan .. sampai rasa kalau tak makan pun takpe .. sebab main game ni yang sangat mencabar minda .. memerlukan fokus yang tinggi dan determination yang amat sangat .. banyak sangat perkataan sangat aku guna .. suka sangat guna .. annoying sangat .. haish ..

oh korang tanya game ape eh .. mane boleh kongsi nanti korang pun main jugak .. tapi takpe lah .. aku share .. mane tau nanti kita boleh buat pertandingan dekat blog ni kan .. hehe .. permainan ni tak susah .. time makan pun boleh buat .. tunggu bus pun boleh main .. tengah tengok tv pun boleh main jugak .. even dalam kelas kan .. time lecture ngaja .. ada break kan .. time break tu pun boleh main .. amacam ?? gempak tak ?? tengok kat bawah nie .. 


tadaaa ... menarik kan ?? 
yang penting tu .. PEN INCLUDED ..
lagi menarik ada 150 PUZZLES DISEDIAKAN ..



SEE .. tengok tu aku berusaha sangat buat .. ada yang aku buat dalam bentuk bulatan .. ada yang aku garis garis .. ada yang aku buat petak petak .. dengan harapan nampak cantik .. tapi tak cantik .. sebab aku tangan tak seni .. so bengkang bengkok .. amboi sedap nya gelak . aku tau lah .. korang mesti rasa game ni tak menarik .. tak mencabar .. takpe lah .. ni cara aku .. hehe .. SODOKU lagi menarik ?? ye ke ?? aku tak pandai main sodoku .. lagipun main sodoku memerlukan fikiran bergerak macam nak mati .. dan juga perlukan imagination yang tinggi .. aku tak berminat .. hehe .. buku ni aku beli tau .. bukan aku potong dalam thestar then aku compile jadi buku eh .. ni memang beli khas ok .. RM10 .. dekat popular .. bila korang bayar RM10 nanti cashier bagi balance RM0.10 ..  berbaloi lah tu .. okay aku nak sambung main .. hehe .. 



9 comments:

Arpiiz said...

huhu, lame tak main silang kata, dulu time skola ade la juga..~~

Iszati said...

main sudoku lagi challenging! :)

NUR AYNIE said...

sye suke men gme nie...suke sgt2~~~~

khaifaiz said...

har har har.. dulu kalau beli paper.. bhgn silang kata yg aku cari dulu

blog-tips-kurus said...

RM9.90.. ok ni:-)

FaKArePa!n said...

heheh.. saya suka main game PES je.. keh3

Kilang pemain bola sepak terulung dunia..

http://tau4374.blogspot.com/2011/02/la-masia-kilang-pemain-bola-sepak_11.html

Eza said...

eza suke sudoku ;)

iyou said...

waaaaaaaaaaa... da lama x men silang kata.... (T_T)

tak sangka ada jual ea.. siap pen lagik!

SyedMuzzamir said...

aa pen tu free hehe. gempak kan ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...