NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, March 26, 2011

MERANGSANG BERAHI WANITA

petang tadi , sedang sedang tunggu mamak bintang sidewalk siapkan chicken chop kami , yes kami . aku dengan Pert . boleh klik dekat nama tu , boleh mintak banner free . kalau rasa banner tak cantik , nak lebih cantik , boleh mintak dengan dia . for free eh . tapi kalau rasa bersalah , nak bayar pun boleh . rezeki orang tak tolak punya . so sedang sedang tunggu tu , lama lah jugak tunggu padahal takde orang pun . datang lah seorang lelaki datang letak kertas sehelai atas meja . tapi dia tak bagi dekat aku pun . dia bagi dekat Pert je . lawak memang lawak . sebab pamplet tu duk promosi produk kan . yang penting dia punya headline dia , INGIN MEMIKAT WANITA ? Ini Produk nya . confirm confirm abang tu nampak Pert macam takde aweks kan . yelah dah kata tak hensem . confirm orang nampak macam dia takde awek . tapi HAKIKATnya MEMANG BETUL LAH DIA TIADA ......... ( sambung sendiri ) 

yang kelakar kan , pamplet ni siap bagi tau kesan kesan amik produk ni . antara nya , as follows .. macam aku nak promote produk ni lah pulak kan ..

1) lebih banyak mata memandang dan senyum ke arah anda tanpa PAKSAAN
2) anda akan dilihat lebih menarik dari segi SEKSUAL
3) lebih mudah buat temujanji dan hubungan SEKSUAL
4) lebih pesona ketika berasmara
5) memperbaiki hubungan yang sedang bergolak
6) wanita akan lebih mesra, lembut dan rasa ingin berbual dengan anda
7) wanita akan cuba MENGGODA tanpa anda sedari

malas dah nak tulis . rasa macam tak logik . kalau macam ni lah gaya nya , aku memang nak pakai . sebab lecturers aku ramai perempuan . confirm dapat 4.0 sem ni . tapi itulah . mengarut je bagi aku . sekarang ni benda benda yang macam ni open gile kan . mane mane ade . tengok dekat tv tu . iklan amboi tak ingat dunia . macam dalam dunia ni orang yang tengok tv orang orang besar je . sedikit sebanyak benda ni effect budak budak kecik yang tengah tengok tv tu . nak nak iklan time kartun . time tu confirm budak budak tengah tengok tv kan . kenapa diorang tak letak iklan lain time cerita kartun tu . lebih proper kot . tak bijak pemasaran betul . yang kelakar dalam iklan tv , siap ada yang berbunyi .. " Ingin miliki payudara yang lebih anjal dan bla bla bla " .. yes benda ni bukan issue .. tapi dari segi moral nya .. dalam sedar tak sedar .. benda ni mempengaruhi fikiran kita .. tak gitu ?? adoiyaaa ..


rasa macam nak beli ah .
nak ngorat Miera Liyana nie .
kadang kadang cun jugak aku tengok .

7 comments:

whitecappuccino said...

tak pasal2 miera liana makin femes

ejoy said...

cun awek tu ...
Tutorial Photoshop - Flower Greeting Card

Abang Stalker said...

pergh..hebat btl produk tu ek.klu ada la produk cmtu mmg bini2 kt malaysia ni jd madu la..suami duk gtl dgn prmpn lain.psl da tergoda sgt.hahaha..pape pun bro,klu dpt miera liana tu,share2 le..sharing is caring. :P bkn share org,share femes dia.. :D

Panglima Muda said...

selamat pagi

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

hahah...nape pilih artis tu..pilih saya la...heheh gurau je...

||aLeaSaRa|| said...

he3...kite sebagai pompuan pun kdg2 gelak2 ngan member bila dpt pamplet produk yang lebih gah gimiknya dari isi kdgnnya.kdg2 malu tau iklan kat tv macam2 adaaaa......ce citer...ce citer...macam mana nak jawab bila anak kite yg kembar tanya makna iklan yg diorg dengar...adussss......

yok said...

macam2 produk skrg nie
memang tak masuk akal
atotototoi~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...