NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, May 27, 2011

PEREMPUAN DAN NENEK KEBAYAN

semalam tak sempat nak update . around 10.30pm , pergi jumpa dengan Bro Aizul . budak budak UiTM Kuantan kenal ah . staff ni . lepak lepak jap dalam sejam lebih . hmm macam biasa pemalu tak habis . haha . biasa kalau sebut abang pengawal paling pemalu , memang orang kenal lah . muka ketat je , mana nak tegur orang kan . balik lepak , dah pukul12am lebih , memang ngantuk gila . cakap phone jap , terus tido . pagi ni ,bangun tido . teringat dah boleh daftar kelas . cek cek tak boleh pun . sekarang duk pening pening fikir , nak masuk kelas apa . adoiya . macam nak kekal , tapi risiko lah sikit . ada sorang madam yang semua orang takut . haha semua orang nak lari . lintang pukang di buatnya . taktau lah . 


haaa amek ko . terkejut . aku pun tadi . kuang kuang kuang . macam comel je aku buat macam tu kan . pernah dengar tak anak anak perempuan kena marah dengan parents , then parents cakap " kau ni macam nenek kebayan tau tak ? " .. aku tengok dalam tv tadi .. cerita apa ntah . tapi aku tak jumpa persamaan perempuan tu dengan nenek kebayan . nak kata hodoh . cantik je kot pelakon tu . nak kata scary , tak ah . naik nafsu ade ah tengok . so ada yang sudi jawab persoalan aku neh ? tang mana sama nya perempuan dengan nenek kebayan ? aku dah jumpa satu . GENDER . booo lek ah . yang tu semua orang nampak kot . aku tolong korang eh , aku tampal kan lagi gambar gambar yang patut . 


eh silap gambar lak . sorry sorry . 


yang ni pun salah .. haha .. 
cun sangat neh .. kakak aku pulak tu ..


orait , yang ni betul .. amacam ??

well , lepas aku tengok gambar yang terakhir . aku dah jumpa kat mama sama nya perempuan dengan nenek kebayan . tang mulut tu . ahaks . kuat meleter . orang kelantan kata gege . ahaks . larii . jangan marah aku ye perempuan perempuan kat sana.  korang cantik tak macam nenek kebayan . tapi tang mulut tu , aku tak pasti heee . kalau nenek kebayan mulut dia tak berhenti bergerak sebab duk kunyah sireh . tapi korang yang muda muda ni mulut tak berhenti gerak , takkan lah makan sireh kan . mesti duk meleter , duk mengomen sana sini . ini tak betul . ini tak kena . macam macam . macam mak nenek mulut tu . heeee .

p/s : kat bawah ni aku serta kan berita baik untuk budak budak uitm . berita baik ke ? tak pasti lah aku . tapi okay lah kot . hee . ada 3 minggu lagi kan tu . sempat lagi nak berdoa neh . 



10 comments:

kyra said...

huhuhu,,ta puas aty,,bkn smua pempuan mcm tuhhh....saye bantah 150%,,HEHE

CikAizA said...

hahahahha... kalau lelaki banyak yang mcm pak pandir...
hahaah actually... masing2 lah... yang pengting gambar last sekali tu comelll... heheheeh

ayu cheese cake said...

mne adee ! haihh =.='

Mr Syafiq said...

seram kot gambar yg 1st tu, haha

Roti Telur said...

pic ke-4 terbaik..huhu.

http://blogsaya-asyraf.blogspot.com/.

Aida Omar said...

hahaha..cumey tol gambar last tu..
ala berleter kena tempatnya ok ape..utk kebaikkan juga tu. hihi

beLLa said...

oit2. kutuk pompuan ye. btw, gambar nenek last tu lawak la. ;p

Fathiah Hamim said...

adeh. sakit jantung tengo gambo tadi.
ehh, laki pun ada kaki meleter yaaa.

mj said...

fuyooo.. dasyat..

Mila Ahmad said...

aiyakkk..cumel la e2 nenek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...