NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Tuesday, May 31, 2011

TAMAN SURA GATE , DUNGUN MEMBANGUN .





SELAMAT PAGI . ye , aku consider sebagai pagi lagi . sebab hari ni cuaca redup je kat Dungun . dan jugak , gambar kat atas ni di ambil dari beranda rumah aku guna kamera aku yang bukan DSLR  tu . sebab tu gambar cenggini je . yela DSLR berat sangat , tak mampu aku nak angkat ke hulu kehilir . ahaha . padahal takde duit nak beli . takpe , bukan minat sangat bergambar . kang ada DSLR  , hari hari aku ambil gambar aku posing ala ala Harimau . baru jadi nightmare kan . kalau diperhatikan dengan jelas , memang nampak kan apa yang berlaku dalam gambar kat atas . depan rumah aku ni ada kedai kedai kayu berderet tau . so sekarang ni , kerajaan taknak kedai kedai macam ni bersesuaian dengan Bandaraya Dungun kan . so pekedai dibayar kompensasi ( compensation ) untuk kosongkan kedai mereka ini . 

so jadi lah seperti di atas . nampak jalan raya tu ? tu pun still under construction sebab dia nak besarkan lagi jalan tersebut . well , nanti 5 6 bulan lagi , nampak gaya rumah aku akan jadi tepi jalan . so aku dah tak boleh nak half naked dekat beranda . nak buat latihan vokal dekat toilet . nanti sampai ke kfc boleh dengar . oh kfc depan rumah aku jugak . deret dengan klinik tu . nampak tak klinik ? cari lah dalam gambar tu ada . sekarang baru feeling duduk kat Dungun , rasa macam duduk dekat bawah KLCC je . ala ala Kg Baru . lepas ni , aku boleh intai je kot beranda , nampak lah kereta lalu lalang . siap boleh main jerit jerit lagi nanti dengan kereta kereta yang lalu lalang . 


20 comments:

teha said...

eh bandar dungun tempat ku bermain! cewah.. tunggang terbalik bandar dungun kan skrg.mesti dah x sempat nak merasa dungun yg baru...ada lg 1 sem je kat sana.huk3

daisy said...

wahh..
dah berubah.
lama dah tak g Dungun

Aida Omar said...

wah!! dah semakin membangun.
bagus sangat la. :)

alin said...

erkk..org dgun rupanya..hee~~br td kluar g bndar dgun..trkjut gk tgk tbe2 brsepah2 kt tgh2 bndar..hehe..

Anonymous said...

Sometimes that is tough in the event the damage will be to your hands, arms or shoulders.


Also visit my web-site: dumbbell sets

Anonymous said...

When you have designed the choice to acquire workout tools on your house, ensure you do your exploration 1st.


Visit my web page; Dumbbell Step Up

Anonymous said...

According for the CDC, pretty much 44 million Americans do not have health insurance.


my web-site ... www.getfitnstrong.com

Anonymous said...

You actually really have to adopt a healthful overall way of living if you'd like to drop the weight and of equal relevance - hold it off at the time you drop it!

Check out my weblog: bowflex selecttech 552

Anonymous said...

Cap Barbell, Troy and Hampton will all offer a lifetime
warranty on their dumbbell products, which would make them a wise investment.


Take a look at my web site ... adjustable weights

Anonymous said...

Another good advantage to possessing a dumbbell excess weight set is because of longevity.


Also visit my webpage; http://www.getfitnstrong.com/bowflex-dumbbells/4-reasons-bowflex-weights...

Anonymous said...

Appropriate lubrication will greatly prolong the lifespan of almost any treadmill going
for walks belt.

my website - simply click Www.Getfitnstrong.com

Anonymous said...

The moment it can be installed, the device works excellent and even allow people shift form
a single exercising to another.

Also visit my web blog :: English (US)

Anonymous said...

One critical motive why video creation is essential to implement in advertising is because
it sells.

My weblog; weights and dumbbells for sale

Anonymous said...

Commonly, you'll want the weight on both of those ends with the dumbbell to be equal, however the SelectTech also makes it possible for you to choose unique weights for either conclusion in the bar.

Feel free to visit my web page - just click the up coming document

Anonymous said...

Like a beginner it might be tough that you should decide on among the
workouts as it out of the question to carry out every one of the workouts in a
single program.

Feel free to visit my blog post just click the up coming document

Anonymous said...

There are three details you should believe about if you would like to really feel confident you are buying the appropriate devices for your residence
health and fitness center, in particular in regards to dumbbells.


My webpage - bowflex adjustable dumbbells

Anonymous said...

You should be sure the weights are raised slowly with out swinging,
along with the back again must continue to be straight.

Have a look at my webpage ... free weights for sale

Anonymous said...

You can find a lot of distinctive designs of body weight education benches available to invest in on the internet or as a
result of normal retail merchants.

my web-site ... dumbbell skull crushers

Anonymous said...

The fifteen total workout courses contain guide,cardio,fat melt away, speed interval jogger,
hill intervals, coronary heart strength/recovery test, distance intention,
calorie purpose, cardio heart fee circulation, human body mass index examination and two
customized systems.

Check out my weblog: bowflex dumbbells 552

Anonymous said...

While it's probable applying isometric exercise to get a great exercise routine inside a quick period of time of your time.

My web blog: http://www.getfitnstrong.com/bowflex-dumbbells/bowflex-selecttech-dumbbells-ultimate-home-exercising/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...