NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, July 23, 2011

PEREMPUAN MATA KERANJANG


MATA



KERANJANG 


Kalau kumpulan Ratu dari Indon cakap Lelaki Buaya Darat , aku , kumpulan Raja dari Dungun cakap Perempuan Mata Keranjang . aku ambil masa sepuluh minit sebelum aku type ni sebab aku fikirkan sebab dan akibat . sebab nya di saat aku tulis Perempuan Mata Keranjang , aku boleh Nampak Nampak jer geng geng blogger feminist Namee , Ee , ArfaYuri , Hanis dan Elena duk pegang kayu nak sular aku . kat bahagian depan , Hannan , Zeera , Intan , Seila dan Jaja siap siap pegang bom tangan tunggu masa je nak campak dekat aku yang tak hensem tapi macho , tak kurus tapi cute .

But mostly memang macam tu sekarang . dulu , lelaki mata keranjang . normal sebab dah kata lelaki . harus lah nakal nakal kan . tapi perempuan kalau mata keranjang . haish pelik bebenor . tapi itu hakikat yang kita kena terima . kalau tengok budak budak sekolah , amboi lelaki lalu jer , mata tu juling kejap . sebagai contoh , bila aku pergi sekolah ambil adik aku . budak budak sekolah , hmmmm macam buat flash mob . semua mata tertumpu kat aku . macam aku sorang jer tengah berjalan kat sekolah tu , yang lain patung . adoiya.

Ada tu , saje jer pergi mintak kerja dekat pasaraya besar besar . dengan harapan dapat jumpa lelaki hensem hari hari . wooo niat tak betul dah tu . apa apa pun , jangan sampai satu hari konsep perigi cari timba berubah , jadik timba cari perigi pulak yer . kalau yer pun minat , sayang . tak tahan sangat tengok lelaki tu , bagi hint jer , dan suruh dia pinang kita okay . muahhh . renung renung kan dan selamat beramal . peace . 


3 comments:

Lily Suhaili said...

Hehehehe.
Nak jamu mata gak kadang2.

abazilah said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

NUR said...

nak jadik cashier juge a...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...