NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Tuesday, September 13, 2011

IT'S MY BIRTHDAY

Assalamualaikum .. 

Its my birthday , i'll be on the dance floor . ahaks . terasa macam Misz Nina dah . Alhamdulillah , diberi kesempatan hidup lagi di umur 21 tahun . by the way , aku dah buat azam baru lagi . hari hari aku buat azam baru . bila laa nak ada azam yang betul betul aku akan ikut . 


Ni kek Aminu beli semalam dekat PakLi lepas tengok Hantu Bonceng . detik 12am , berada bersama housemates . di Ole Ole . di bawah di sertakan mesej mesej sweet dari ibu dan mami aku . 

" Happy Birthday My Baby Quek Quek , semoga murah rezeki dan paaaaaanjang umur " - Ibu 

" Happy Birthday My Cubby Son , hope u happy always , jangan lupa dapat jpa nanti balik tau tunaikan janji janji manis tu ' - Mami


aku pun taktau apa janji manis aku . rasa macam takde pun . xpe . kepada yang wish , terima kasih banyak banyak . kepada yang belum wish , takpe ada masa lagi ni nak wish . kepada yang tak wish , takpe , aku tau korang segan kan nak wish . wish jer , jangan segan segan . haha bajet retis woii . 


4 comments:

Nazri Razra said...

Happy Birthday Abam comei. semoga banyakkkk rezeki dan pemurah selalu.

Namee Roslan said...

happy birthday!!! :D boleh buat party . keh keh

dill said...

Happy Belated Birthday!

dill.

iNaNur said...

Happy Belated Birthday adik comel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...