NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, December 9, 2010

Apa Lagi Nak Kata !


sedih kan ? tgk baby ni menangsi .. rasa kesian je .. agak2 kalau aku yang menangis cam baby nie , mesti takda org kesian .. ade nak bagi penyepak ada lah .. haha .. ni bukan sesi soal hati okay .. tanya je .. aku sedih skrg .. emotional breakdown .. result exam tidak cantik sungguh .. buruk seburuk2 kejadian .. jangan salah faham .. aku bersyukur lah semua lulus .. tp tu lah angka-angka ni sikit sgt2 .. sampai aku takleh terima kenyataan .. sgt tak boleh nak terima .. bodoh kan ?? hmmm .. kecewa gila - gila lah .. kalau nak tulis semua perasaan neh , penuh lah blog neh .. 


korang pernah rasa tertekan ? mesti pernah kan .. macam mana nak recover ?? susah kan .. aku paling tak pandai nak recover bila dah down .. kali ni ujian tuhan bagi mmg berat .. masa exam week , down dengan criminal dah .. seminggu amek masa nak recover .. skrg ni down lagi .. tapi tahap lebih kritikal .. sedang cuba mempositifkan diri .. aku tau , aku takleh down2 neh .. nanti susah nak bangkit bila perasaan dah pudar .. dah kosong .. tp aku pun manusia kan.. bab kata aku ' aku manusa lemah, selalu terjatuh " kan kan .. teruk lah.. bagi oramg yang tah faham mesti akan cakap " okay lah tu. cukup la tu " bagi aku x .. aku tak puas .. hmm .. malas nak tulis .. nanti org kata kita riak .. org kata kita takbur .. orang kata kita x sdr diri .. tapi aku percaya semua org ada cara tersendiri .. im trying to be positive .. im trying to help myself .. believe me, its hard .. very hard i can tell ..




" A BIG FAT FAILURE " + " LOSER " 
nie je yang aku nampak setiap kali aku kelip-kelip 
kelopak mata ni. sedih kan hidup aku neh? biasalah
tengah sedih. lama-lama okay lah insya Allah dgn izin 



sekarang diri ini sedang cuba memotivasikan diri . 
suka baca status baju kat atas . haha. tergelak kejap .
 aku tak berapa setuju sebenarnya. 
tp sekarang ni aku juga failure .
 so aku yakin btol lah kata kata di atas. 




Ye Syed Ahmad Muzzamir Sengaja Tampal 
Gambar Motivasi Banyak Banyak
Scroll Down Ye Kalau Tak Suka



hehe nice kan gambar nie. baby ni pun pandai senyum
bila dapat iphone hehe mungkinkah ku perlu
mencari iphone untuk kembali ceria ?
kita tengok bagaimana yeh. 

6 comments:

FrEE tHinkER said...

baru boleh. ada slh setting dekat blog neh .

ღ TeRU²bOzUღ said...

haaa. bleh pon. haha. alala comey nye baby tu nangis rase nak pijak je.hehe

Dah dah jangan sedih. Dah usaha kan?
Selalu jugak rase macam tu =(


Sebab tu, I pernah pilih presentation tajuk dare to fail.

Never give up ok, cause failure is just one step to success !

La tahzan !!

FrEE tHinkER said...

hehe. tu lah. i selalu rasa mcm neh. nanti bila dah recover, mesti lupa diri. hehe

FrEE tHinkER said...

hehe. tu lah. i selalu rasa mcm neh. nanti bila dah recover, mesti lupa diri. hehe

dillataib said...

sabo banyok2..
life without failure
is nothing but boring.;)

insyaAllah ade hikmah di mana2.
kite tggu dn lihat.!

fighting.!

from:
a woman with a lotttttttttttt of
history of failure.!
a.k.a
my life is not boring;p

FrEE tHinkER said...

thanks dilla. am trying to cope with it.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...