NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Sunday, December 19, 2010

Apa Nak Jadi Dengan Kak Gaga Neh

Hmm akak gaga nie memang tau. nak kena piat. kan dah suruh pakai baju elok2 sket. suka pakai baju yang pelik2. isk3 rotan baru tau. takpe, dia tak datang Malaysia lagi. nanti dia datang Malaysia, kita bagi dia pakai baju kurung, takpun bagi dia pakai baju tradisional ala ala Mak Yong gitu. hehe. 



PENYANYI yang terkenal dengan imej dan fesyen pelik Lady Gaga terus mengejutkan dunia hiburan apabila tampil tanpa memakai coli ketika membuat persembahan di 02 Arena, London, baru-baru ini.
Gaga yang muncul di pentas dengan pakaian yang telus-pandangan telah mengejutkan penonton apabila dilihat tidak memakai coli di sebalik pakaian tersebut.
Tanpa memakai seluar dalam, penyanyi itu dilaporkan menutup bahagian alat sulitnya cuma menggunakan dua lapis pita pelekat saja.
Walaupun berjaya menghiburkan para peminat menerusi lagu-lagu 'berhantu'nya, penampilan Gaga yang berani dan melampau itu lebih mencuri tumpuan media.
Terdahulu, fesyen baju daging yang digayakannya pada acara Anugerah MTV telah dinobatkan sebagai fesyen paling menonjol untuk tahun 2010 oleh Time Magazine. - Mstar
Sumber kat atas ni dari Mstar Online. haha lawak kan. tgk tu, pakai tudung tu. ala ala sape kalau kat Msia neh? cepat2 teka. sape btol aku bagi karipap ubi yang paling best dekat Terengganu. heehe. 

2 comments:

misz nana said...

heh.. dia ingat cantik kot pakai camtu.. haha..

but tu lah style dia.. ada jugak orang malaysia nih tru dia.. ish3..

FrEE tHinkER said...

haha. maybe die igt cantik lah kot.
dont mind lah asalkan die selesa kan.
aa kdg2 fashion ni boleh bagi kita nampak lawa, dan kadang2 nampak kita nie pelik. Alyah tu makin hari dah makin pelik dah kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...