NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, December 1, 2010





bosan ! tu je mampu diluahkan . praktikal bosan ! baru masuk minggu kedua dah rasa mcm setahun . mcm mana lah kan kalau kerja btol2 . tp kalau kerja btol2 senang lah pulak kan boleh buat apa je . bebas . =) . but to be honest , overall praktikal okay . tapi tu lah bukan hari2 ade kerja . bila takde kerja bosan lah . bila ada kerja , rasa malas pulak nak buat . ni lah kehidupan kan . masa takde , nak . masa ade , tanak . tp dapat lah ilmu sket2 walaupun supervisor ku begitu . begitu tu mcm mana subjektif lah kan . so since hari ni takde kerja , boleh la nak type2 sket . hari jumaat ni sepatutnya kena pergi monsoon cup , tapi tak pasti lagi pergi ke tak . mungkin pergi mungkin tak pergi . abah dah byk short duit baiki kereta . so abah sewa kereta kelisa putih . mcm bestfriend je . stiap kali abah sewa kereta , mesti sewa kelisa . aek lah myvi ke kan . besar lah sket aku nak masuk . haha. tp kelisa ok je. boleh je masuk tp time drive takleh la melompat2 bila dgr lagu best . haha. kali ni nak tampal gambar je lah. nanti karang nampak menaik sgt , tak best jugak . hehe .

p/s : dalam gambar tu, tu event sunat muiz. nanti update gambar lepas bersunat eh. dah selamat sunat kelmarin. =)

2 comments:

dillataib said...

uish.
nak sunat siap ber event2.
gempak neh.
hehe;p

s.a.r.a.h. :p said...

ak nampak sipi2 adek ak
muahahha :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...