NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, December 29, 2010

Datuk Siti Nurhaliza Tak Pandai Fesyen ?

Hmmm. ye ke? aku tak pasti. sebelum peminat dia bantai aku cukup-cukup, aku nak cakap ni bukan statement dari aku orait. kalau korang tengok terbaik 2010 Fuhh petang tadi, korang akan dengar statement ni dari Editor majalah Glam ( maaf kalau silap eh ) ke ape. aku tak berapa pasti. tapi dia kata dia tak faham fashion yang datuk siti bawak. bukan dia je kata, kawan kawan dia jugak. hmmm, aku kadang kadang setuju jugak. sebab kadang-kadang nampak tak lawa sangat, kadang-kadang okay je. btw tadi Fuhh cakap pasal fashion artis kan, bila ade majlis ape ape ke kan. so untuk fashion terbaik si Jovian pilih liyana jasmay, si editor tu pilih fazura. no doubt. memang lawa pun. kalau fazura tu pakai apa je, mesti nampak lawa. kalau pakai guni pun, aku rasa nampak lawa jugak.

so, aku dah google gambar gambar datuk siti,tanaklah susahkan korang pegi tengok kan. so korang nilai lah sendiri okey. beauty lies in the eyes of the beholder. so maybe aku cakap cantik, korang cakap tak, bila aku cakap aku tak hensem, korang cakap hensem kan. hehe. terima kasih kalau ada yang rasa macam tu. kembang kejap. hehe. tapi kejap je, dah kucup balik dah. 



buruk beno kome tengok tang seluar tu hmm



hehe elok di pakai bila cuaca panas. 
elak kulit muka gelap


hmm. yang ni aku rasa lawa je..



comel kan ? ni mimik muka dia kot 
bila orang kata dia lady gaga malaysia


fuhhh cun siak.
muka macam Daisy Duck

7 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

fesyen yg topi ala2 siput tu dgn 1st pic tun confirm buruk giler

farhana_acimek3 said...

hihihi anyways dy comey ahaha

azreenazeman said...

1st pic tu agak menakotkan ble tgk slua dye..
topi ala2 siput plak,nk jd 'lady gaga M'sia' ke?
huhu.. ;)

SyedMuzzamir said...

memang lah comel. tapi pakaian tu mencacatkan dia.
hehe. tapi takde lah selalu dia pakai baju tak lawa kan.;)

irwan norasyraf said...

pic kedua tu ( topi tuh ) gambar photoshop la... tu tudung saji....

irwannz.blogspot.com

Siti Fatimah Fuzz said...

memang tak pandai pun...over gila~~

Anonymous said...

ct mmg buruk pon...bodo la sape yg ckp ye cantik tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...