NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, December 15, 2010

Jom Terjah Blog AnakDaraDen


Fuyoo . Lip Lap Lip Lap Banner neh. Ni first time aku join contest ni kan . tak penah hayat okay aku masuk . sebab sebelum ni mmg tak reti . so skrg ni akan cuba-cuba . bukan susah pun kan. klik klik je. kuar lah . menang kalah biasa lah ada permainan . wahhh positive kan. kalo menang syok gak . boleh simpan duit dalam tabung haji . heheeh. nanti nak g mekah senang. 

So Syarat-Syarat Contest nie dah ikut dah. xpe kita buat check list dulu.

1- Jadi Follower AnakDaraDen - DONE

2- copy banner dan letak dekat sidebar - DONE

3- post entry dan gambar banner - DONE

4- tag kawan - haa aku buat skrg . saya tag Eesyaheera dengan Mak Sedare   tercinta , HudaFareeda.

5- alert kan AnakDaraDen - Orait =) will do .

3 comments:

Ayuni said...

good luck,hikhik...

AinnalinaRamdzan said...

SALAM PERKENALAN,

TAHNIAH, PENYERTAAN ANDA DITERIMA. Thanx ya atas penyertaan awak. Sm2 kt nantikan 28/12/2010 utk keputusannya k. Hopefully, u're da lucky one.

AnakDaraDen.

FrEE tHinkER said...

orait welcome

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...