NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Monday, December 27, 2010

Pelajar Dirogol Bergilir - Gilir ( Lagi Lagi Kes Rogol )

takde keje lain .. bodoh .. bangang .. sewel .. bahlul .. macam macam reaksi kan bila kita dengar case rogol bawah umur nie .. semakin serious dari hari ke hari .. remaja ( 18 ke bawah ) sekarang ni dalam kepala ada pasal seks je ke ?? diorang ni fikir pasal rogol je ke ?? dah tu pergi sekolah sebab nak tengok perempuan cantik dan buat modal bila balik umah je ke ?? tepuk dahi tampar pipi lah brother .. get a life .. mungkin terlalu general aku mention remaja kat atas .. tapi ni lah hakikat sekarang .. masih lagi bawah umur dah pandai dah nak rogol rogol neh .. lagi teruk , bila perempuan tu sendiri yang rela .. but still , even if she consented to it , if she is minor , then it is RAPE .. tak adil ?? ketepi kan soal adil ke tidak .. we have another big and serious issue at hand .. 

siapa yang patut disalahkan dalam hal macam nie ?? aku syukur sebab zaman aku dulu kes macam ni masih tak terlalu meluas .. dan aku tak penah dengar case rogol rogol neh .. mengandung , gugur dalam toilet tu adalah .. but i did not give a damn lah kan.. bukan dekat sekolah aku pun .. sekarang ni apa apa berkaitan dengan budak budak mesti berkaitan dengan seks.. vcd lucah lah.. pegi cc tengok porn lah.. macam macam.. bersekedudukan lah.. nak salahkan sekolah?? tak jugak. kalau sekolah yang salah, satu sekolah lah alamatnya yang terlibat dengan kes kes cam ni.. mak ayah?? pun tak jugak.. even mak ayah marah, tak bagi kuar umah pun. still diorang buat benda benda tak elok neh.. government yang salah?? hmmm ntah lah.. mulai tahun depan, pendidikan seks akan diajar kepada budak darjah 1 kan.. risau pulak aku rasa.. adik aku darjah satu tahun depan.. kena usha jugak diorang punya garis panduan neh.. ape ntah yang diorang ajar..

aku ada dua orang adik yang sekolah menengah. dua dua perempuan. jadi bila dengar kes kes macam ni, even aku takde lah abang yang kesah sangat kan pasal diorang (ehem ehem ) tapi bimbang jugak. benda macam ni , memang teruk .. sekali kena, kesan nya selama lamanya.. aku bukan nak cakap aku bagus sangat.. tapi seteruk teruk aku pun, setakat hari ni tak penah lagi aku rasa kan nak buat benda benda macam nie. mintak jauh lah. kes terbaru ni budak pompuan 14 tahun kena rogol dengan lelaki berumur 16 tahun hingga 22 tahun seramai 8 orang.. lelaki 16 tahun ni bawak geng.. dia buat kenduri dekat pompuan neh. kurang ajar !! dalam sawah pulak tu.. tak beragak .. kejadian berlaku pukul 4 - 5 pagi..

4 - 5 pagi ?? mesti korang pelik kan macam mana boleh berlaku 4 5 pagi.. aku pun ingat dia salah tulis.. tapi rupanya btol.. budak pompuan ni kuar pegi mane ntah dgn kawan dia.. pukul 4 pagi baru balik rumah, gendong motor dengan kawan die neh.. tengah jalan, lelaki lelaki haprak ni tahan motor diorang.. dan start buat kenduri.. ni lagi satu hal.. yang pompuan ni pagi baru balik apekes?? ni jenis yang tak sayang diri jugak neh.. dalam kes ni si budak pompuan sendiri yang sorongkan bantal.. lelaki lelaki tu tengah mengantuk, amek je lah bantal yang dihulur ( ini perumpamaan okay jangan ingat pompuan tu btol2 sorongkan bantal ) .. 

ibu bapa kena alert lah sket.. time time cuti neh kan.. kena tahu lah anak pergi mana, dengan sapa.. jangan terlalu percayakan anak-anak.. diorang muda lagi, taktau selok belok dunia yang mencabar macam mak ayah sekalian.. nasib baik lah aku duk kat dungun.. dekat dungun pukul10malam, dah gelap dah.. takde lah adik adik aku nak main tengah tengah malam dekat luar.. 


amboi kucing ni pun.. pandai jugak..
macam belajar neh...
belajar dari manusia ke ??

2 comments:

azreenazeman said...

Kes rogol mmg susa nk bendung kn..
so, kpd sume wanita prlu la pndai jge diri.. ;)

SyedMuzzamir said...

yeah. hari ni ada lagi kes rogol. tapi malas dah nak review. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...