NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, December 23, 2010

Perfume Apa Yang Best Ek ?

Internet baru berjalan lancar sekarang. lepas kena maki baru nak okay. ape daa. letih je aku ugut nak clash dengan miss bband ni, nak cari miss unifi. terus die speed. tapi biasanya sekejap je ni dia speed. nak pujuk aku. later die buat perangai balik, naik lemak btol. hmmm. ada orang tanya tadi, perfume apa yang best untuk laki dan untuk perempuan. dia nak beli untuk wife dia satu, untuk anak lelaki dia satu. hadiah tahun baru katanya. waaa untung btol dapat ayah dan suami macam tu. aku cakap kat dia,aku bukan pandai sangat perfume2 neh. kenapa tak tanya kedai. dia kata dia tengok hadiah contest aku kat blog ni perfume, so dia tanya aku, dia ingat aku pandai cari perfume neh.. hmm. takpe uncle. saya tolong eh. nie antara-antara perfume yang best untuk lelaki dan untuk perempuan, ada yang aku dah penah bau. ada juga aku tengok review kawan2 artis aku. hahaha.tak caye? korang scroll down jap g eh. aku cadangkan dekat uncle ni. untuk anak dia, tak perlu beli yang gred original. beli yang gred AAA ke, double AA ke. sebab budak lagi. lagipun bukan nak pakai lama pun. time sekolah je pun kan. eh jangan salah faham uncle, gred gred ni tak sama yang jual dekat uptown rm10 tu. lain sama sekali orait. 


yang ni pilihan Nora Danish. 
dia kata kalau bf die, dia nak yang pakai 
perfume nie. mesti wangi. saya tak penah bau. 


yang nie mmg best. 
ayah saya pun pakai yang nie.
housemate saya pun pakai yang ni.


yang ni saya tak penah bau jugak.
tapi rasanya sesuai untuk anak uncle.
saya tengok review kat internet ckp best.


yang nie pun saya tengok review kat internet jugak


yang ni sangat best. 
saya tengah pakai sekarang. 



yang ni untuk wife uncle.
bau soft jer menusuk kalbu.

yang ni pun sama, review cakap bau ala2 paris hilton.


yang ni bau segar gila.
sesuai untuk buat pegi kerja. 



yang ni serius terbaik uncle.
mak saya pakai yang ni jugak.
sangat best. sangat sangat. hehe.


Uncle buatlah pilihan ye. kalau uncle tanya saya yang terbaik, bagi saya, hmmm Issey Miyake lah for both, your wife and son. diorang mesti suka punya. tapi kalau your son smokes, cuba test Dunhill tu. wangi jugak. orait, settle. saya dah tolong uncle ni. saya harap uncle puas hati ye. kawan-kawan yang lain, setuju tak dengan pilihan aku neh ?

10 comments:

Ayuni said...

setuju, miracle tu best...

Syafiq Rosli said...

desire blue..nice weh

kalau sempat jom join
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html?utm_source=BP_recent

eelobor said...

aku lak tak suka guna perfume...

SyedMuzzamir said...

eelobor dah wangi dah. tak pakai perfume takpe. hehe.
ayuni , pakai miracle ke? best kan?
syafiq, aa nice. kena pegi beli nanti. hehe. orait nanti aku join contest tu. =D

manggosteen said...

pakai dewberry ..body shop..
best..

SyedMuzzamir said...

dewberry eh ?
bodyshop penah beli 2 je
white musk dengan ape ntah nama dia. jasmine. haaa

Cikgu Fikri said...

minyak attar..
malaikat subuh...
uhuhuhuhuhuh :)

SyedMuzzamir said...

amboi cikgu. hari2 ke pakai minyak attar ? jumpe gf pun? hahah

parfum-ori said...

Terima kasih infonya gan.
Lumayan buat nambah elmu.

Parfum Ori
Menyediakan berbagai macam parfum merek internasional dengan kualitas original dan aroma yang tahan lama.

----------

Mashitah Mamat said...

jemput join giveaway MERDEKA GIVEAWAY BY HONEYONNEE.COM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...