NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Sunday, December 19, 2010

Photo Contest !


Full Name : SYED AHMAD MUZZAMIR SYED ZULKIFLI

Nick Name : AMER

Date / Place of Birth : 13.SEP.90 / HOSPITAL DUNGUN

Blog Tittle :  i'm CALLING YOU

Blog URL : http://symuzzamir.blogspot.com

Favorite Photo's :



tell us the story behind this photo :

gambar ni di ambil dalam bulan lepas. budak ni nama sofea. adik bongsu lah nie. kiteorg jarang jumpa sebab dia duk umah lain dengan mak dia. saya ada byk mak. so macam tu lah. gambar ni bukan main susah nak amek. sebab dia menangis tak berenti kalau datang rumah kiteorg. dia igt kiteorg ni teddy bear yang tak berapa cute. ni pun taktau kenapa mood dia baik hari tu. bergelak ketawa. so kalau nak tgk gambar dia senyum lagi, maybe dalam 5 6 bulan lagi kot. bila dia dah besar sikit. 



To Contest's Owner:

Dilla, creative lah awak neh .

Saya tag :

Maisarah Mazalan
Mak Sedara tersayang,
Ee syaheera

2 comments:

Nur Ardilla Najwa said...

salam. thanks amer sbb sudi join contest nie. =) comel nyer sofea... saya suka budak2x.. =) by the way sy tak kreatif pun..biasa2x jaa.. =)

FrEE tHinkER said...

suka budak2 ? calon isteri terbaik neh. hehe. welcome.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...