NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Tuesday, December 21, 2010

SAYA NAK MASUK BLOGLIST ELLEN


jalan jalan jupa blog Ellen neh. ni first time masuk blog neh. terus macam lawa nya. sebab warna pink then ade rama-rama. chewah. mcm buat video klip Ella kan. nama dah dekat nak sama tu. Ella dan Ellen. so tengok2 followers ramai, mesti blog best kan. try godek2. amboi. taktau nape, walaupun simple je kan, tapi macam ntah. rasa macam ikhlas je. bukan bodek eh. takleh komen banyak sebab baru sangat dekat blog Ellen. tapi tarian utama dalam blog Ellen adalah rama rama. bila korang baca entri Ellen. mesti tertarik bila rama-rama datang kacau-kacau kita. sweet. hehe. kalau nak komen style blog, banner semua, just nice. tak serabut lahtengok. best nya. =D. nak upah Ellen tolong edit blog saya boleh ?? 

4 comments:

Ellen said...

Thanks sudi join segmen ni..hehe

nak upah edit blog...wakakkaak...ellen pun dah separuh jiwa buat tu dik..ahaks!

Teruskan menyokong ellen ya..hehe

FrEE tHinkER said...

welcome. hehehe.
susah nak edit.
saya lagi tak reti. hehe

AinnalinaRamdzan said...

wah..pink yer??/ nak jln2 gak la ke blog ellen...hehe

FrEE tHinkER said...

aa ainnalina. comel . rama2 tu saya suka. cm jadi spongebob bila masuk blog ellen. pegi tangkap rama2.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...