NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, December 25, 2010

Saya Virgo , Anda ?


ni entri bukan promote diri atau nak bagi hint hari jadi aku bila atau reminder untuk sape2 yang tak bagi hadiah tahun lepas eh. aku tak kesah pun orang tak wish kan, tapi kurang kurang kalau tak wish bagi lah hadiah, ni tidak, buat diam. haha. so far, tiap kali sambut birthday dekat Uitm, memang best. kawan-kawan aku ni bagus, dan baik lah boleh aku kata. ada je something diorang buat untuk birthday. diorang selalu cakap kat aku, bila aku tanya " eh korang ingat eh birthday aku ( walaupun seminggu sebelu aku dah bagi hint clear dan jelas yang birthday aku bila ) *aku-berlakon-ah-time-ni* " diorang mesti jawab ramai, ala-ala koir " mesti lah ingat. kerana dirimu sangat berharga " hehe. takde pun diorang jawab macam tu aku saje lah bagi nampak gempak sket kan. padahal diorang jawab macam ni " dah ko bising awa2 lagi. karang kalo kiteorg buat dia, ko buat muka sedih dan mengungkit pulak " .. hehe yang ni pun aku reka jugak sebab kan aku tak penah tahu ape perasaan diorang time sambut birthday aku .. hehehe .. tapi aku rasa takde yang terpaksa kot .. =D .. korang punya kawan sambut tak birthday anda ?? hmm kalau takde takpe , relaks ah.. birthday je pum..

bukan apa, tibe tibe aku terbaca pulak horoskop aku dekat dua majalah berbeza.aku kongsikan dekat sini.


1) kesempurnaan menjadi tiang seri kehidupanmu. Cerewet dan begitu teliti dalam setiap pekerjaan yang dilakukan. Berdisiplin, tertib dan suka mengkritik. mempunyai minda yang kreatif sarat dengan idea bernas ( bernas ke? kalo bernas, blog aku mantap lah. tapi tak pun. kena kreatif lagi hehe )

2) kerjaya kamu berada pada tahap terbaik bulan ini. syabas! tiba saatnya pula untuk memberi perhatian kepada keluarga ( aku single macam mana ni ? ). fikir dengan wajar dan apabila kamu rasa betul, just go ahead with your decision ( hoyeaaah iphone iphone). masa ini juga peluang yang baik untuk kamu memperbaiki cara berkomunikasi dan bijak bergaul bersama teman kala bersosial di luar. alam percintaan juga tidak menjanjikan yang terbaik untuk kamu. tetapi harus lebih cool dan relaks ( dislike ! huh ). kewangan kamu juga makin stabil ( like seribu kali ). 

macam cool kan ? aku suka part yang aku bold kan dekat atas .. aku tak percaya pun horoskop ni semua. tapi best baca since kita boleh tahu kan. dulu time sekolah rendah memang suka baca horoskop neh. setiap kali jumpa list horoskop, mesti pegi tanya semua orang punya zodiak, then bacakan sekali diorang punya penerangan. then gelak ramai-ramai. tapi tu dulu lah. zaman muda mudi , zaman jahiliah dekat sekolah menengah, aku suka baca yang ada penanda aras tu, macam kerjaya macam mana, pelajaran macam mana. 

p/s : korang nak tahu korang punya, tanya aku. nanti aku tolong bgtau. kite flashback balik zaman zaman remaja dulu. 

4 comments:

Ayuni said...

sagittarius?

SyedMuzzamir said...

oh ayuni sagitarius. birthday dah lepas ke blum ni ? hehe.
1) keadaan kamu sekarang bukanlah saat yang terbaik dalam hidupmu. tawaran yang diterima daripada seorang teman amat menarik hati. lumayan tu! tetapi ingatlah, apa yang kamu lakukan sekarang ni adalah impianmu semenjak sekian lama. mungkin kamu perlukan nasihat. hubungan kamu dan si dia lebih positif, saling sayang menyayangi dan kasih bertabah hangat. faktor kewangan kurang stabil tetapi tidak salah jika mahu membantu teman. timbangkan sebijaknya.

2) kamu suka belajar dan berwawasan dalam mencapai matlamat hidup.selalu dihujani tuah dan impian. seorang yang optimis, suka meneroka dan menggembara yang meluaskan lagi mindamu.

hmmm btol ke ?

KaLeD diDi said...

sama! akue pon virgo lha bro . . .

SyedMuzzamir said...

kaled : ko brape ari bulan ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...