NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, December 17, 2010

SM Nasarudin & Marion Counter Dah Kahwin Lah


gambar dipinjam dari http://www.afrayuri.com/

walaweyy .. diorang kahwin jugak akhirnye .. yelah kan .. kalo korang follow citer dorang kan , ade lah pasal abg nya si lelaki cam tak setuju hubungan mereka kan .. adelah faktor2 tertentu yang korang boleh google..

aku bangun tdo neh, terus bukak komputer .. reason , charger hp rosak .. kena charge gune laptoplah jawabnya .. bengang btol .. nak rosak pun tunggu lah tahun depan .. senang , terus berlari ke kedai beli baru .. bukan beli charger , beli hp baru terus .. haha ..

well , google lah gambar diorang lagi ye kalo rasa berminat ,, aku tak .. sebabnya aku takde lah minat dowh dekat marion counter neh .. minat dekat SM je .. eh jangan pandang serong .. jangan nak buat " aaaa patutlah " .. aku kagum je dengan orang2 berjaya neh .. orait .. aku pun nk buat kereta lah nanti .. brand MUZZA .. haaa kire2 gempak lah tu .. kereta pertama, Muzza Elegance .. reka bentuk rahsia .. tapi takde lah nak copy cat kereta2 malaysia neh .. haruslah reka bentuk yang pelik2 ala2 lady gaga .. tak pelik org tanak beli .. :p

2 comments:

Magrib said...

pengantin perempuan.. comel nya.. wahh!! hehe

anyway.. blog anda menarik gila.. follow anda... hehe

FrEE tHinkER said...

magrib : ala muka chinese lor. tak comel. hahaah. tq. ku follow anda jugak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...