NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, December 25, 2010

Suprise Untuk Ibu 3.30 Pagi .. Suprise Sangat ..

Selamat pagi .. Bangun bangun tidur dah ada dah suratkhabar Metro kat atas meja .. tapi takde lah pergi belari mendapatkan suratkhabar kan .. aku pegi tengok apa ada bawah tudung saji dulu .. itu lebih menarik .. so sekarang dah breakfast dah .. kenyang dah pun .. baru belek paper .. front page Harian Metro mmg macam best .. " Ibu terkedu 2 anak, kekasih dalam bilik tidur " ..

al kesah nya macam ni , tak tau nape, maybe lah kan naluri seorang ibu, dia rasa nak g jenguk anak dia kat bilik pukul 3.30 pagi . guess what ? mak dia dapat mimpi ngeri weh bila bukak pintu anak dia, tengok anak gadis kesayangannya yang dia tatang ibarat minyak yang penuh tu sedang lena dibuai mimpi indah dengan kekasih masing-masing di bilik berkenaan. gempak kan adik beradik ni. sporting. kerjasama buat kerja tak senonoh. yang lagi lawak, kecik lagi. form 1 sorang form 3 sorang. ni mesti akibat terpengaruh tengok cerita omputih. tu lah dik, orang tengok tv, ko nak tgk tv jugak, kang jadi bengong macam ni. sepatutnya umor mcm korang ni pegi tengok wonderpets je. 

sambung story, mak dia ni terkejut tahap gaban, pegi kejut suami dia dengan harapan yang die tgh bermimpi je. si ayah datang, fuhh confirm. mmg tak mimpi.. mmg benar2 terjadi lah.. kisah benar neh.. so dorang kejut anak2 diorang, tengok lah sekali kan bakal menantu setan diorang tu.. sorang umor 17 tahun , sorang umor 20 tahun.. amboi, korang ni buat hal dengan minor neh.. ape daa.. aku cam teruja nak tengok gambar lelaki neh.. kalau hensem aku nak cakap no wonder, kalau hodoh aku nak cakap, bodoh sangap jantan dekat dua beradik pompuan tu..

kalau dah bosan sangat , baik lah korang buat blog.. lagi berfaedah kan dari hmmmm taktau nak cakap.. maybe itu trend zaman sekarang kot.. so akhirnya, Timbalan Ketua Polis Gombak cakap kes ni jatuh dalam kes rogol sebab kedua-dua gadis tu minor.. sebab kalau minor, dia bagi consent atau tak, still dikira rogol.. padan muka.. buat malu mak bapak je.. mak ayah si gadis, aku cadangkan korang rotan sket anak2 yang degil tu..

sekarang macam-macam boleh berlaku.. kena hati-hati.. abang abang kakak kakak kena lah prihatin sket.. mak ayah yang bz tu pun. tolong tengok kan jugak anak anak. kalau dah terlajak takleh di undur.



ni gaya mak dia terkejut bila... 


anak dia.... berpelukan... hehe

6 comments:

akuwanblur said...

meemag kejutan.. ley mmbawa maut

Jeely jelly said...

x pasal2 kes rogol... huhu... tp cm x fair plak kan jadi kes rogol.. hmmm...

SyedMuzzamir said...

aa. it seems unfair lah kan. sebab pompuan tu rela. but the again, the law in malaysia is meant to protect the minor. therefore, anything regarding the minor, will amount to rape =D

mugmerah said...

hisyh.. kesian mereka tu.. msih bwah umor da terlibat bnda2 cmni.. pe la jadi nnti mereka da bsar @ tua nnti.. mesti nyesal.. nauzubillah..

Cikgu Fikri said...

memang kejutan..
bodo punyer anak..
pdhal baru skolah lg dh pndai bwk jantan..
ahahahah..
ooooops..terover plak.. :)

SyedMuzzamir said...

tu lah mugmerah. terkejut gak bace paper tadik. adoi budak zaman sekarang terlalu advance.
cikgu fiq : haa cikgu kena tegas sket dengan anak murid nanti. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...