NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Sunday, December 26, 2010

Tolong Tukar Berita Boleh ?

Dua tiga menjak ni , berita sama je hari hari . asyik asyik pasal politik . asyik asyik pasal Anwar Ibrahim . Pastu Parti Pembangkang kata A , Kerajaan kata B . then ulang hari-hari . tak muak ke ? dah macam takde berita lain . lepas tu Ahli Parlimen kutuk A , A buat kenyataan balas . Pastu datang orang luar bagi view sampai lah benda ni berulang ulang . dari berita jam 7 pagi sampai buletin utama . Hmmm lemau btol . bila lah nak settle kan benda neh ?

Hari ni taktau nak buat apa dah . ada idea apa boleh buat hari nie ? hari ni 26 december , ada berapa hari je lagi nak masuk tahun baru . semua dah ada ke resolusi tahun baru ? boleh start fikir sekarang , nanti ramai-ramai kita pakat share . aku punya resolusi dah ada . nanti aku share aku punya .

aku nak bagi teka-teki sket neh . kalo korang tanak jawab takpe . aku jawab sendiri. hehe kalau nak jawab okay gak . teka-teki ini berbunyi :

1) dalam byk2 buah mangga, buah mangga apa yg xpayah dikupas sebelum nk makan? 

2) antara motor dengan kereta, yang mana adik yang mana abang?

3) dalam dunia yang bulat ini, satey apa takleh makan?

4)  Hantu apa yang boleh bersilat?

4 comments:

nur said...

hangtuah,,
yg lain taktaw.. nanti gitau jwpn ye
ALL IN ONE

SyedMuzzamir said...

huhu orait nti eh. br blk jln2 hehe

♥~TiahQuek~♥ said...

bile nk bgtau jwpn?
haha, ak xpnah dgr dowh teka tki niyh...

SyedMuzzamir said...

hahaha. ni jawapan dia.
1) buah mangga yang dah kupas. since dah kupas kan. takyah lah kupas lagi. hehe
2) mesti la motor abang. sebab motor ada tongkat.
3) saterika..yg ni pny jawapan macam tak logik..hhh
4) hang tuaH..
=D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...