NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, December 31, 2010

Twitter Khairul Fahmi kelima tertinggi di dunia

Fuhh .. berita page depan utusan hari nie .. betul betul mencetuskan fenomena nie .. dalam tempoh sejam je, dia yang tak popular dulu, jadi popular secara mendadak weii terus masuk ranking nombor 5 potong Support Timnas, twitter yang sokong bola sepak Indonesia .. nama dia juga paling popular dibincangkan di Indon .. Tabik spring . bukan twitter je actually, facebook pun same ..yang penting blog awek dia, followers dah jadi 4000 dalam masa dua hari je.. untung badan awek dia.. awek dia pun bukan calang calang.. model rasanya.. ada photoshoot bagai kan.. korang dah usha blog awek dia?? aku dah.. tapi kejap je.. since broadband buat hal.. slow.. marah btol.. 

agak agak nanti kuar tak kain pasang Khairul Fahmi ? tudung Khairul Fahmi ? Minyak wangi Khairul Fahmi ? yerlah. dulu time mawi dulu cetus fenomena, kuar gak kain tudung nama dia, perfume nama dia, air mineral pun nama dia. cun la weyh. kenapa ek die boleh naik meletup kebabooom ? mengikut surat khabar ni, dia berupaya menyelamatkan lebih daripada 10 percubaan mendebarkan oleh pasukan Indonesia yang menyerang secara agresif sejurus selepas wisel perlawanan dibunyikan.. Fuyoo..

aku tengok bloggers pun ramai utarakan tajuk Khairul Fahmi dalam blog mereka... naik terus traffik diorang.. bagus Khairul Fahmi ni, banyak tolong orang.. kalau korang rajin, korang boleh view kisah cinta dia dekat blog awek dia..tapi itulah bila ada orang suka kan, ada jugak yang benci.. aku da tengok group dekat fb yang benci awek Khairul Fahmi ni, macam macam diorang kata, awek tumpang nama lah, ape lah.. hmm.. takpelah.. awek dia bukan nak populariti pun.. cume terkena tempias je kan..

awek awek bloggers kata, lelaki yang main bola nampak 10 kali ganda lagi handsome dari keadaan biasa. btol ke? takleh jadi ni. aku kena main bola. orait lepas ni kalau aku main bola, aku amek gambar, aku upload. hehe. mane tau nampak 100 kali lagi handsome dari kadar biasa. ahaks. *boleh offer pelempang dekat aku tak* berangan pulak..

p/s : Ben Ashaari dah buat twitter.. nie mesti nak lawan KhairulFahmi ni.. hehe.. jangan marah bro eh.. 

5 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

awek dia rasa penah mcm masuk rancangan realiti.. maybe gadis melayu or something cmtu la

tulips etu chinta.. said...

awk dye chntek laa..
ssuai laa ngn dye..romntica gtu..^^

shahjiehan said...

wow~ hebat~

ciK mOt ©™ said...

hehehe...terbaik punya ulasan tuk penghujung tahun ni...

tapi betul kata awak..tiap orang suka ada yang tak suka...

inilah dikatakan manusia...

pelah nak dengki seme tu...bukan salah awek dia...kita yang beria nak tau pasal khairul fahmi yang tetiba meletup...search, kuar blog awek dia...so terus baca...tu yang jadi gitu kan...

sebab saya ada ar baca blog si elia ni dari mula...nengok takde komen pun..follower pun tak ramai...sekali fahmi meletup...terus dia kena tempiasnya...

eh sori der..banyak lak terkomen memalam buta ni...haihhh

SyedMuzzamir said...

heheh,, btol eh lekat lekit.. i tgk awek dia tak make up biase je.. bile make up, baru lawa hehe.
aa, dulu page awek die komen ciput, followers ciput. huhu.. skrg gempak.. i rasa i nak ngorat lady gaga ah. mesti ramai nanti org like blog saya hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...