NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Tuesday, January 18, 2011

Aku Ini Lelaki .. Lelaki Ini ?



hmm .. dah lama tak join segmen abg hensem neh .. okay jangan fikir pelik eh .. aku saje je letak abh hensem neh .. orait .. cam best je tengok segmen neh .. aku lelaki ? lelaki ini ? ahaks .. so aku join .. sah sah aku lelaki kan .. bro ben ni dah macam pengacara melodi dah neh .. hehe .. jom kita sambung penuhi apa apa yang diminta untuk join segmen neh .. 

yang pertama .. aku jawab ala ala artis okay .. 

bro ben : apa pendapat anda mengenai wanita masa kini ?

aku : terima kasih ye bro ben .. saya rasa ( adoi geli pulak cakap macam ni ) wanita zaman sekarang tersangat advance .. semua benda dia pandai .. siap boleh kata lagi , tanpa lelaki mereka boleh hidup .. amboi .. sedap cakap .. takde lelaki , perempuan hidup tak sempurna okey . hehe.. lelaki dan perempuan saling memerlukan orait .. hmm wanita sekarang yang boleh dijadikan contoh .. hmmm .. takde kot .. hehe.. takde2 .. mesti ade.. aku tak kenal sgt .. tapi datuk ct pun cun dah nak dijadikan idol.. btol tak ? dia pun berjaya .. cantik semua.. pakej lengkap ..

bro ben : apa nasihat anda untuk anak gadis zaman sekarang ?

aku : nasihat ? senang je. tolong jaga perobadi diri .. jangan terlalu liar .. jangan mudah terpedaya dengan godaan lelaki lelaki okey .. dan jangan terlalu ego .. amboi , mentang mentang cantik , taknak layan lelaki lekaki yang tak hensem .. aku tak pernah rasa since aku hensem, anak gadis tak ego dengan aku.. hehe..


6 comments:

Ayuni said...

hikhik, ye, lelaki n perempuan saling memerlukan....

Sunah Mohammad said...

singgah jenguk luahan hati lelaki~

Wan Ahmad Izudean said...

singah2..

DiaUmaiNiNaz said...

atas nasihat tu Tq, salam singgah dr blog ben..

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

hehe..kelakar plak rasa. nasib xde jwb stndard artis "no komen" :P

Syafiq Rosli said...

cayalah bro

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...