NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, January 14, 2011

Filem Khurafat Best

Semalam , seramai 15 orang pelajar UiTM Shah Alam telah bergerak dalam kumpulan ke JJ Bukit Tinggi untuk menjerit dalam wayang tengok Filem Khurafat yang mana ianya baru mula ditayangkan .. First day tuuu .. macam macam gelagat weh .. memang kelakar .. fun gile .. dengan bising nya .. dengan kelam kabut nye .. semua macam lah .. 

pukul8.45pm tayangan start .. mula mula sebelum start masing masing berlagak seyh .. macam macam .. siap ade buat bet lagi sape jerit kena belanja .. aku jerit .. fine aku mengaku .. bukan jerit lah .. macam terkejut .. sebab kan .. part time hantu kuar penuh skrin , perempuan kat tepi yang aku tak knal telah memegang tangan aku membuatkan aku lagi terkejut . orang lain tengok wayang bese .. aku tengok 4D beb .. lebih dair 3D.. kalau 3D just nampak kuar jer .. tapi aku 4D , Real beb rasa .. ada orang pegang tangan .. aku dah rasa macam aku ni syamsyul yusof lah ..

overall cerita aku bagi 4.5/5 huhu atau 9 bintang daripada 10bintang .. aku sarankan korang pergi tengok .. lain dari cerita hantu Malaysia yang biasa .. sangat best .. hehe .. mencabar minda .. aku takleh ah nak buat review kan nanti korang boleh agak dah jalan cerita nya .. tapi memang best .. best lah dari Kak Limah Balik Kampung tu .. serious .. macam tak jangka ending macam tu .. hantu pun better lah ..

ni aku bocorkan gelagat kawan kawan aku dalam wayang . heheh ...


dua dua nampak confident .. tutup mata okeh tengok khurafat .. yang kelakar .. time diorang tutup mata , siap bisik kat orang tepi " weh hantu tu muka macam mana weh ? " hahha nak tau bukak lah mata .. jangan tutup .. hehe..


dua orang ni memang bagus .. 
tengok cerita diam je .. 
berani dan kental . 


 
 makan dinner di KFC  .. 
geli nak makan food court .. hehe .. 


 yang nie taktau lelaki gemuk tapi 
hensem ni datang dari mana .. fuhhh...


depa duk gaduh .. berebut seat .. 
tengok lah muka rahimi dengan effa tu.. hehe.. 


Rahimi .. yang tutup mata tengok khurafat .. 
hanim & ili yang bawak kain rentang .. 
preparation untuk tutup mata ...
penakut betul ... hehe .. 


ili dan effa .. 


setelah habis sesi wayang .. 
wanita yang berbaju biru dihujung 
tu menang SHout Award okay . 
jerit dari awal sampai habis cerita ..
macam dia berlakon daaa ... 


amoi tu amek gambar tak cun .. 
nasib baik dia cantik .. hehe .. 



dia kol adik dia .. 
takut nak drive sorang katanya .. huhu ..

Overall , we had so much fun ..actually kita org lepak dekat Kayu pulak lepas tu .. Kayu tu kedai mamak eh .. tapi tak amek gambar since kedai mamak je pun .. bukan dekat Muara Klang .. =D .. 

1 comment:

da[Y]un said...

nampak trailer dia pun cam best. xsabar tggu ujung mggu nak p tengok.

p/s: tak boleh bandingkan cite ni dgn hantu kak limah tak masuk la, sbb kak limah hantu komedi punya cite, yg ni genre seram...huhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...