NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, January 28, 2011

Karnival Karangkraf dan Misi Rahsia Seorang Lelaki


dah dinner ke ? aku belum .. hehe lapar gile .. perut dah bunyi lagu waka waka dah .. tapi jap g makan .. kawan aku ni kampung , nak makan tutti frutti la pulak kan .. so kena pegi makan sane nanti dalam area pukul 9 .. sebelum pukul 9 apa yang kita harus isi masa itu ?? update blog lah .. jenguk jenguk kawan .. hehe .. rindu dah sehari tak update .. ececece miss you lah orang kata .. hehe .. so petang tadi lepas meeting dengan supervisor pasal child rape tu , aku terus bergerak ke Karnival Karangkraf .. hajat nya nak beli novel .. ingat ke murah .. but tak pun .. ade certain certain novel je yang murah .. haish tak jadi beli lah .. sebab bulan ni dah beli dua buah novel .. dah sampai limit dah tu .. 



sempat lagi posing tu .. ni dah dalam area karangkraf .. tapi karnival tu dekat belakang .. so kena pusing lah satu bangunan neh .. semangat bawak kamera .. ingatkan ada lah buah hati kat sana .. takde pulak .. buah hati sape ? laa taktau ke .. ziana zain lah .. tapi takde .. hampa btol .. takpe lah lain kali ada lah kot .. dalam perjalanan tu , aku bagitau lah dua kawan aku kat atas yang mak sepupu aku kerja kat sini .. less than 5 minit aku nampak kak gee ( manja kan nama panggilan . ala ala fauziah latiff dah ) dekat booth pengantin .. panjang umur .. baru sebut dah muncul depan mata .. 


haa tu dia .. kecik je orang nya .. sungguh aku nampak besar dalam gambar .. sebab tu amek gambar dari jauh . dengan harapan nampak kecik .. kecik tak aku ?? kecik kan .. terima kasih .. aku tau .. sape yang kata tak , aku taknak kawan dah .. :"(  ... 





actually besar lagi karnival ni .. tapi aku snap sket je .. sebab nya .. hmmm frust .. haha .. tiba tiba ada ular kat depan tu .. terkejut jugak aku .. rupa rupanya ada orang jaga ular tu .. konon konon nak jadikan tarikan karnival lah .. ish ish ish .. lame btol .. bahaya tau ular ular ni .. karang tersilap ular ni patuk orang .. tak ke kena panggil wonderpets . haish .. lain kali jemput lah panda ke .. comel sket .. 


so lepak kejap je kat situ .. terus bergerak balik .. bentuk pokok ni lawa .. tu yang aku snap.. hehe.. cute gila .. nampak macam .. hmmmm cuba teka ?? hehehe ... 


then , kiteorg bergerak ke uitm .. hantar si faiz fahmy untuk misi rahsia dan sulit GPMS .. gitu.. sulit sangat .. cuak jugak aku dengar .. kot kot lah si faiz ni jadi pengintip ke apa .. hehe .. 


pose terakhir faiz fahmy sebelum bergerak ke misi rahsia .. hehe .. dengar kata depa kena berlari lari dengan berpakaian formal .. haish .. kesian nya .. tapi shauki cakap takpe . .ni latihan untuk bentuk jati diri .. hehe .. 

2 comments:

Nadhirah-chan said...

hahah , jemput panda .

Iszati said...

haha chubby kecik :) poyo betul gmbr cousin nanie tu haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...