NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, January 28, 2011

Perogol Kanak Kanak ? Kita Rejam Je . Setuju ?

Selamat Pagi Semua .. Morning Guys ( ececece macam Brad Pitt lak kan ) .. hari ni lambat sket menjenguk blog ni .. bangun tido .. pasang broadband .. tak gerak gerak .. speed macam tersekat .. ibarat kata kurang petrol dalam kereta ( padahal aku tak bayar bil lagi ni .. kena potong lah kot ) .. haish .. susah kan hidup bergantung kepada broadband neh .. aku dah pujuk dia suruh gerak laju sket .. dah puji dah .. tak jadi apa .. adoii kalah manusia nak pujuk si intan payung broadband aku neh .. gedik lebih .. geram btol .. tapi takpe hidup harus bersabar ..

dalam keadaan separa sabar je tinggal , kalau ada rating ni , boleh nampak rating patience aku naik turun naik turun , tapi malangnya tak nampak .. so korang imagine lah eh .. sekarang ni aku macam berharap aku duduk dekat us ke uk ke ,senang wifi satu bandar .. senang pun senang .. laju pun laju .. sambil berak batu pun boleh update .. tapi confirm yang diupdate nya perkataan Arggg Urghhh Hekkkk kenapa tak kuar kuar lagi , dah letih peram neh .. ops .. dah terlebih aku pagi pagi ni .. sorry sorry .. 

sambung story .. dua tiga hari ni tidur tak lena ,, mata tak pejam .. mandi tak basah .. makan tak kenyang . asyik fikir rogol rogol rogol .. eh jap jap sebelum korang fikir jauh jauh , ni adalah tajuk tesis kiteorg sem ni .. team mates aku adalah seperti berikut .. Shauki , Pert dan Faiz .. hari ni madam nak jumpa .. pening kepala kami nak fikir fikir .. ni actually subjek yang bersambung dengan sem lepas .. sem lepas buat separuh sem ni buat separuh .. sem lepas kami dapat c+ .. haish tu yang risau sangat tu . sem ni kena usaha lebih nak dapat A .. hari ni madam nak jumpa .. sebab tu lah kami balik lambat .. sepatutnya hari ni kami semua dah ada di kampung halaman masing masing .. tapi kali ni balik lambat sket ..

apa korang rasa kita kena buat dekat perogol kanak kanak neh ?? hari tu ada usul nak kenakan hukuman mati kan .. tapi ada yang tak setuju .. macam macam sebab .. bagi aku ?? hmmm .. aku tak setuju jugak .. unless kalau mangsa rogol dibunuh .. baru lah hukuman gantung kan .. orait orait .. takleh cerita banyak nie .. nak kena siap siap nak pergi solat jumaat .. bloggers lelaki , jom bergerak ke masjid .. nak yang perempuan , teruskan blogwalking yeh .. salam jumaat ... wish us luck .. harap harap dapat A sem nie ..


3 comments:

Ayuni said...

setuju, jgn bg muka kt diorg!

NURUL HIDAYAH said...

setuju sangat...
biar mati jup..xnyusahkan owg len..!

RuSh D said...

setuju..rejam jer..kesian dudak tue,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...