NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, January 21, 2011

Kepala Terkepit Dekat Tingkap Kereta

since seharian tak update blog , banyak benda je rasa nak cerita kan .. yang ni terjadi hari rabu malam .. lepas aku pergi jumpa kakak aku , kiteorg masuk pulak kereta shauki pergi uptown .. sebab taktau nak buat ape dah .. so pergi lah uptown .. macam biasa buat satu pusingan lengkap , tawaf siap siap .. baru cari kedai makan .. padahal baru je makan .. tapi takpe lah .. dah sampai uptown .. tak makan macam rugi ..  lagipun sebab dah pusing satu uptown kan , dah banyak burn kalori .. ayat cover .. *patut lah aku tak kurus kurus* ..

so settle makan makan , siap siap nak balik .. aku dah ngantuk actually time on the way balik tu kan .. so aku diam je lah .. *diam ke?* part yang kelakar start bila shauki park kereta .. since depan rumah penuh , so shauki parking dekat arean bintang .. ala depan restoren g hut tu kan .. restoren baru tu .. kebiasaannya shauki yang tekan button tingkap naik untuk tutup tingkap belah driver mahupun co driver ..

tapi malam tu , aku rasa macam rajin sket .. so aku nak tolong shauki tekan button tu .. bukan susah pun kan .. kata co driver . harus lah tolong driver .. so shauki dah park ..dah angkat hand break bagai .. aku ingat shauki dah settle lah kan .. aku pun tekan button up untuk naikkan tingkap tu .. tiba tiba shauki meracau .. rupa rupanya hahahahaha kepala dia tersepit dekat tingkap tu ..panik sekejap .. orang di seat belakang , iaitu faiz n minu dah gelak gelak dah .. kah kah kah .. 

serious aku tak sengaja okay .. niat baik aku disalah ertikan .. takkan lah aku nak kepit kepala shauki kan .. gurau bengong tu nama nya .. tapi tu lah.. mana aku tau time tu shauki tengah nak check tayar kereta dia .. thats why dia kuarkan kepala dari tingkap kereta tu . .aku pulak time tu boleh pulak tak terperasan shauki duk spedo tayar kereta dia .. hehe .. takpe ni kira pengalaman.. at least shauki dah pernah rasa kepala terkepit di tingkap kereta belah driver di mana dia adalah driver .. haha ..



ni lah muka mangsa ..
kalau korang tengok muka dia 
dalam gambar nie , mesti korang rasa
nak kepit kepala dia lagi sekali .. fuhh..

3 comments:

Ayuni said...

siannye...

pinkydablueberry said...

hehehehhe..lawak pon ade tp kesian ohhh die.. =p

Fifi said...

omg! =)) sian gile shauki!
btw,kemslm kt dia.
i was his classmates tym form 5 ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...