NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, January 6, 2011

Mak Limah oOoo Mak Limah


today's movie ..
hari hari kan aku tengok wayang ..
aku bukan taksub tau ..
mentang mentang kat dungun takde wayang ..
aku teman kawan kawan aku .. 
kawan kawan aku yang macam tak 
pernah jumpa wayang kan ..
so aku kawan yang memahami ..
aku teman.. hehe.. 
padahal aku yang bersemangat nak tengok ..


walaupun macam dah lama citer ni tayang..
tapi aku rasa macam baru semalam citer ni tayang ...
shh jangan ade nak spoil eh ending citer neh..
aku punye tiket midnight, 11.30mlm..
first week ni kelas tak banyak lagi kan...
so harus lah boleh enjoy..
enjoy tu korang buat gaya manja nora danish..
korang ulang eh .. sebut manja manja tau..
tangan kiri angkat ke atas ...

1

2

3

SO, KITA ENJOY ....
cun lah.. korang memang sporting.. 

1 comment:

Wawie Nash said...

weh..tak g kls association..sampai hati..semata-mata kot..gila keji..hahahaha..mesti ko mls nak panjat menara kan??? keji! keji! keji! jap ag aku msg ko ending kak limah tu! hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...