NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, January 7, 2011

Peluk Nuffnang Ketat Ketat

Yeah .. aku jerit lagi semalam depan laptop .. macam orang gila dapat bunga .. kalau letak kera macam tak best sebab aku manusia kan .. hehe .. aku bukak email tau .. then guess what ?? eh bukan manager nuffnang cakap dia sayang aku okay .. aku dapat invitation lagi untuk tengok screening movie with Nuffnang .. ahaks .. eh bukan aku tak mampu nak beli tiket wayang neh .. tapi orang kata tengok cerita yang free ni lagi bermakna .. sebab kalau tak best , tak rasa rugi .. so kali ni dengan Midvalley .. blom lagi sempat aku upload gambar time screening season of the witch tu , dah dapat lagi yang lain .. nuffnang memang baik hati .. walaupun earning aku sket kan . BE tak penah dapat .. isk isk isk .. tapi takpe .. tiket free pun cun jugak ..




haa nampak macam best tak cerita ni ? aku tahu pompuan mesti dah jerit jerit kan kalau tengok movie the rock berlakon neh.. ala relaks sudah.. the rock dengan aku adik beradik.. so nanti kita jumpa yeah dekat screening neh , boleh amek amek gambar .. hari isnin ni bersamaan 10 januari orait kawan kawan.. see u there.. korang jeles tak dengan aku?? tolong cakap jeles.. baru aku boleh rasa bangga sikit.. hehe.. btw ada satu lagi ni screening this 24 januari.. kalau korang berminat sila join .. ni aku bg link.. tolong klik okey.. nanti takde lah korang jeles dengan aku..GREEN HORNET  ---- klik tuh cepat cepat ..


ni bukti invitation orait ..
tolong kata " best nye dia"
hehehe.. memang best ........

5 comments:

dillataib said...

lucky u..!
selamat menonton..:)

eesyaheera said...

apahal kau selalu dapat free ticket? T.T

SyedMuzzamir said...

hahah yeah. tahniah.
ee : masuk lah contest tu gedik

micky eyqa said...

congrate to u

Che Sakinah said...

congratz!
hahaha... saye pun dapat gak... tp sedey cam x ley g..
gate uia tutup pukul 12 tepat! lewat compound!
halaa.. cemane nih.. geramm!!!!:B

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...