NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, January 22, 2011

Prepare Pilih Kek Untuk Birthday

tonight's dinner adalah di Secret Recipe .. ala mesti korang cakap kan " eleh si gemuk ni makan secret recipe .. mesti dah tibai nasi kandar dekat mamak tu .. takkan lah dinner die kek je " .. amboi .. actually Lena yang ajak makan since dia tanak makan berat .. katanya kek tak gemuk .. kek tak gemuk ?? meroyan ker ape minah neh .. tak kesah lah kan .. so macam semua tahu lah kek kat secret recipe memang terbaik .. aku makan satay chicken , chocolate moist , ice blender chocolate .. Alhamdulillah kenyang ..

terus maca sawan kek .. google gambar gambar kek .. mane tahu kan kawan kawan boleh tunaikan hajat aku time birthday aku nanti .. lambat lagi .. september .. sempat lah nak menabung eh kawan kawan ..


kek ini comel gile .. sumpah ..
tapi kalau aku punya nanti , nak garfield eh ..
*korangbelinantiakubayarbalikduit* 



Oh My Dior .. yang nie sangat lah wow ..
aku punya nanti kalau boleh letaklah HP eh ..
bb torch ke .. iphone5 ke ..



sweet kan .. lovely .. bukan ct .. kek ..
kalau aku punya nanti nombor tu tukar eh ..
then kalau boleh nak perisa chocolate ...



tinggi woo kek nie .
kalau aku punya nanti kalau boleh nak 
*sailormoon* hehehe.. *blushing*



ouchhh... cute ...
kalau aku punya nanti kalau boleh nak 
rama rama ... comel sket ... Bee macam lame ..

haaa siap siap tu aku tulis apa aku nak .. harap ada lah nanti .. haha.. jijik kan perangai aku .. haha .. kalau rakan blogger nak taja kek pun boleh.. hehe.. 

4 comments:

iniialahaku said...

birthday aku pon xda kek..aku nk bli kat ko??hahaha..

CikSalmie said...

nak kek kasot tu!

eesyaheera said...

kek macam ni salu manis gila. Lena kata kek tak menggemukkan? suruh Lena check kalori kek. haha

SyedMuzzamir said...

iniialahaku : ala sekali sekala blanje aku hehehe
ciksalmie : bg alamat .. saya post kan .. heheh ..
ee : hahah lena over .. tapi macam best e . mu dah tgk kek umie aida ?? lawo giler ... heheh .. lena gedik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...