NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, January 12, 2011

Saya Pelajar UiTM

Segmen ni khas untuk Budak IPTA .. kreatif betul blogger sekarang .. sila pergi usha sekarang .. KLIK SINI






aku takde gambar satu kelas ... since tahun ni semua classmate baru baru .. eh tak semua . adalah baru nya . tapi dah kenal lah.. since bukan orang lain pun .. hehe .. so 4 keping gambar kat atas ni di ambil pagi tadi masa lecture yang sangat bosan .. ngantuk gila .. ingat nak tidur tapi teringat pulak dekat segmen ni , so snap pic dulu ah . guna hp je .. so gambar biase je lah . =D 


asyik gambar orang je . aku pun nak pose jugak kan .. so ambil lah sekeping .. hehe .. untuk tatapan umum .. jangan copy eh gambar aku nie .. nanti ade orang manderam pulak .. hehe .. so aku belajar dekat UiTM Shah Alam .. amek kos undang undang .. actually aku nak kos medic .. sebab macam hebat kan .. tapi apakan daya macam SPM, bio dengan fizik aku 5C .. so kena campak lah amek law .. okay dah tu .. 

pengalaman manis atau pahit ?? hmmm .. rasa macam takde kot .. haa ade ade sem lepas .. aku taktau nak kata manis ke pahit .. sebab dua dua ada .. kira pengalaman mahit lah kan .. manis campur pahit .. cerita nya macam ni kiteorg kena buat mooting .. mooting ni macam prosiding dalam court tu .. haaa so kiteorg kena jadi lawyer lah .. lecturer kiteorg jadi tok hakim .. so cerita nya , tok hakim emo hari tu .. siap hempas buku dan keluar macam tu je dari kelas .. marah sangat tu . aku satu team punya lah cuak kan .. takut takut la kena repeat mooting sem neh .. tapi time kuar result , Alhamdulillah aku dapat A- .. hehe .. so korang nampak tak ?? ade pahit pada awal nya .. last last jadi manis .. manis sesangat .. hehe .. 




depa ni budak kelas aku .. motif kan nak posing .. aku nak amek candid kot .. ntah pape .. 


6 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

takde peluang la nak join.. kekekeke

SyedMuzzamir said...

kenapa ? da hbs blaja eh ?

SyedMuzzamir said...

kenapa ? da hbs blaja eh ?

LiLohOnEy said...

ehhh muzzamir!

jiran sblh rumah~

hehe :p

bgusnya BPM ni buat segmen.

xpsl2 taw jiran ada blog :p

kaAka said...

wahhh...bdk law rpanya nh...

mySheiRa said...

salam kenal dr stdent utm :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...