NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, January 13, 2011

goodbye 5800 , welcome C3

One thing in mind : sedih ..  blog lah tempat aku luah kan perasaan .. ahaks .. ingat tak aku update blog aku guna nokia 5800 .. ingat ? tak ingat ? hmmm amnesia ke ape boleh pulak tak ingat .. takpe takpe .. klik sini .. tu first time okey aku update gune handphone .. di saat aku sayang kat hp tu , rosak pulak dah .. touch screen tak pick up .. macam haram dah . bengang gile .. sedih pun ade gak .. nak baiki memang tak ah kan ..touch screen tukar berape beb .. mau nya seratus lebih jugak .. dan jaminan nak elok sepanjang masa memang tak ah kan ..

Aku pun decide dalam mase 2 jam .. terus paksa pert pergi PAS .. eh ni bukan PAS bendera hijau putih eh .. ni PAS stands for Plaza Alam Sentral okay .. sebab nya nak trade in hp .. sebab kawan aku cakap if aku simpan pun takde guna kan .. so kami pun pergi lah mencari handphone baru .. phone hunting !! aku tak teruja pun kali neh .. sebab ??

Pertama , sebab aku dah tak banyak duit dah .. duit aku tinggal ciput weh .. aku berjoli sakan sekarang neh .. aku beli kamera lah .. opss aku tak cerita lagi kan .. aa aku beli kamera .. Nikon L110.. status kamera tu hutang okey . tunggu jpa masuk baru bayar ..  hehe…  then aku jalan jalan ke Melaka .. fuhh banyak jugak lah duit habis walaupun aku happy ..

Kedua , aku boleh beli hp yang bukan idaman je .. sebab duit ciput .. aku nak iphone4 or bb torch kan .. but tak kesampaian beb .. kesian korang kan tolong jlin contest aku , bagi suggestion sumer kan .. tapi takpe , handphone aku beli sem depan .. okay ?? sayang korang ..

Aku pegi dua kedai je dekat PAS .. sebab dah lewat dah kan.. jumpa kakak aku btw .. dengan mata air dia ..ntah pape .. bf dia beli ipod .. berlagak la tu ada ipod .. haha .. bro, pakai ipod kalau muka tak hensem , ibarat nya seperti guna 3310 je .. ahaks mati aku dia bace .. aku usha usha.. dapat lah harga rm400 untuk trade in hp aku neh .. so aku usha hp yang paling murah dan lengkap .. ade wifi .. oleh itu , berjumpalah dengan .. 


C3 !!
ADA TIGA KALER ...
AKU PILIH .........
TADAAAA.....



C3 WARNA BIRU.. tepuk tangan sket .. hehe .. aku tak happy pun .. sebab sedih 5800 let go macam tu je .. tapi okay je . yang baru ni tahan lah sket kot .. btw first time eve set ori beb .. ZITRON !! bangga .. nanti aku post gambar kotak hp sekali .. untuk tatapan umum .. kalau ikut hati tanak lah zitron zitron neh.. geli sangat .. ori kan katanya..  tapi kedai tu takde lah set AP .. so amek je lah Ori pun Ori lah .. ZITRON okay … hehehe .. 

5 comments:

cik enon lalalaa said...

tak apa la awak..
c3 pun macam BB jugak..
serupa tapi tak sama..
hehehe =)

LiLohOnEy said...

intannnn!!!

ada org kutuk bf mu..

haha :p

kiddin' :)

eesyaheera said...

ala, beli lah c3 pink. haha. okey la tu c3 pun. aku ni pakai handphone abah aku bagi je. aku nak BB abah aku taknak bagi. hihi

SyedMuzzamir said...

haha okay ah tu . abah bagi free. abah aku tak bagi ape pun.
bagi jelingan maut je stiap kali aku tukar hp. haha

mesmerising_wan said...

c3 best gak cume xde 3g je kan.. smart gak keypad die, smooth jew~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...