NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Wednesday, January 26, 2011

Tema Kahwin Dah All Set .. Tinggal Nak Set Tarikh Je .. Jemput Semua ..

PENGUMUMAN .. Dengan ini , dengan rasa rendah diri , Syed Muzzamir telah pun memilih tema perkahwinan nya yang akan diadakan tidak lama lagi . Chewah , bangga dengan pencapaian diri aku . aku dah pandai fikir future aku tu macam mana .. Happy happy .. tapi tarikh belum set lagi .. dah pening fikir tarikh .. ingat nak buat 11.11.2011 lawa kan tarikh tu .. tapi time tu ada kuliah pulak .. dah lah tak kerja lagi .. nak buat 12.12.2012 hmmm still tengah belajar lagik .. aiyoo .. tarik sebenarnya tak penting kan .. yang penting , aku dah ada calon ke ?? isk isk isk .. sedih tau aku nak jawab soalan ni ( kesat air mata sambil tenung lampu syiling , dramatis gitew ) ..

kenapa aku sedih ?? sanggup tuan hamba bertanyakan soalan sebegitu kepada beta .. ala aku takde calon lagi lah .. aku ni single mingle .. solo fighter ( ahaks ) .. tapi bukan loneranger eh .. lonerangers RahimiArafpin dengan ZainulAriffin je .. ketepikan soal mereka .. fikir masalah aku ni .. macam mana nak carik jodoh ni dalam masa terdekat .. pening pening .. aku takde jawapan .. jangan tanya aku kenapa .. aku takleh jawab .. haha .. kalau soalan korang ni lah soalan final exam aku , harus aku dah kena dismiss sebab asyik fail je .. 

takpe takpe yang tu tak penting .. aku semangat ni duk google google teman kahwin .. aku nak lain dari yang lain .. ni yang aku jumpa .. memang sangat lain dari yang lain eh ..

1) Superhero 


owwww seksi lah aku nanti time wedding ..
malu i ..  takpe aku jadi superhero lain ..
power rangers ke .. okay gak kan ..

2) Fantasy Wonderland



comel lah .. cute gila ..
tapi aku taknak jugak jadi shrek ..
kekgi nampak real sangat .. 
aku nak jadi hmmmmmmmmmm
barbie ke .. eh silap watak lak ..
nanti lah aku fikir nak jadi apa...

3) Zombieland



oh mak ngkau .. 
terkejut kejap gua ...
kalau ni tema aku memang lah meletup
for sure masuk book of record neh ..
confirm weh .. perkahwinan paling ngeri ..

namun begitu .. walaupun tema kat atas ni macam lain dari yang lain .. aku nak buat tema aku sendiri .. sangat gempak .. walaupun aku dihina oleh bestfriend aku , Farha Ilyana .. dia kutuk tema aku macam macam .. takpe .. mak dia pun siap kata kelakar .. haha . namun begitu , akan ku pastikan impianku jadi nyata .. memang menangis lah kau farha tengok nanti .. temanya adalah ..... aku bagi hint dulu eh ..


teng .. teng .. teng.. 
tema pilihan adalah :
FUNFAIR 

gempak tak ? gempak tak ? jeles tak ?
baik jeles .. kalau tak , tanak kawan ..
hehe . aku tau .. mesti korang ternganga kan ..
dah dah , tutup mulut tu okey ..
terima kasih .. aku tau gempak ..



ni tempat akad nikah okay .. 
tok imam akan duduk jugak atas swam tu ..
lawa okay amek gambar kat sini ..
so nanti penyambut tetamu akan 
pakai baju ala ala barbie ..


nie pulak perarakan .. sebelum masuk ke dewan utama
sebelum renjis merenjis tu kan .. adat melayu kan ..
so kena menjerit dulu dalam nie ....
gempak okay ... mesti wartawan teruja tengok ..


dan ni last last .. orang buat biasa naik kereta kan
then tampal kat plate kereta JUST MARRIED .
sangat lame okay . dan mengarut sesangat .
aku nak naik atas belon neh .. suwitttt ...
jeles tak ? jeles tak ? hahaha ...
nervous pulak nak kawin neh ..




10 comments:

s.y.a.r.q said...

OK... Lepas tu bile time photoshoot gambar xpyh lah tangkap dekat tasik bagai...

Pengantik duk atas roller coaster, then snap gmbr dr bawah....
Gempakkkk!!! :p

Lepas tu pengantin duduk naik Space Shot, snap lagi gmbr..Cool :p

SyedMuzzamir said...

wah wah .. like like .. thank you awak idea tu.. serious saya nampak nampak gambar kawin saya. yeah .. hehehehe

FasiHaH SupiaN said...

wah.......superb punya idea....

SyedMuzzamir said...

thank you fasihah.
semoga menjadi nyata. hehe

Hannan Al-Qudsey said...

laaaaaaaaaaaaaa terperanjatnya saya.. sesak nafas sekejap.. ingatkan btl2 nak kenduri kawen.. aish**

p/s : takde lagi org melayu buat tema kawen mcmtu okay.. HAHAHAH semoga berhasil nt :p

SyedMuzzamir said...

hannan .. kenapa sampai macam tu ?
tak yakin org yang tak hensem macam saya boleh kawen ?? hehehe ...
isk isk isk .. thank you ..
kata kata awk doa.. hehe.. nanti saya jemput awk dtg yeah ..

caliph shuriken said...

tkejut ingat bro btul2 kwen, hikk...

latest en3: ~ 10 saat saja ~

Hazari. said...

haha, buat je la superhero. tarikh tuh bile bile pon boleh. hahahaha. pegi beli costume dlu nuuh..

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

idea yg menarik muzzamir (eh bole ke pnggl u nama ni?) hehe. Tak terfikir naz nak wat theme2 camtu. tapi, klu terpikir pun, sure takkan dpt buat...kang tak pasal2 org kg kutuk. HAHA. btw, if kawen nnt..jemput tau :)

SyedMuzzamir said...

caliph ; hehehe tak lah muda lagik
hazari : superhero eh . malu ehehehe/
syarifah : boleh je .. thank you thank you.. nak femes cepat kena lah buat tema pelik pelik. baru boleh masuk nona. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...