NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, January 27, 2011

Cadbury Berbogel , Naked .. Jom Cuci Mata ..



Amboi Nampak Perkataan Bogel Naked terus klik eh . isk isk isk . ape nak jadi . eh sebelum tu Assalamualaikum dan Selamat Pagi .. sehat ke pagi pagi nie ?? kalau sehat , senyum tak perlu kata apa apa .. kalau tak sehat , pergi jumpa doktor .. takde guna cerita dekat aku .. aku bukan doktor .. hehe .. pergi dekat doktor yang bertauliah ye .. bukan doktor haiwan eh .. unless kalau ko haiwan .. tapi takkan lah haiwan pandai baca blog kan .. kalau pergi dekat doktor yang tak bertauliah , nanti addicted susah .. hehe ..

woi mana cadbury berbogel tu ? mesti korang duk maki aku kan since korang klik sebab nak tengok cadbury naked tu bukan baca aku mengarut .. ohh sampai hati .. hantar saya pergi rumah mak .. eh eh tiba tiba drama pulak .. sabar eh . nanti aku bagi tengok gambar tu .. nak sekarang ?? dont be gelojoh man .. relaks relaks .. nak jugak ?? haish .. aku akur dengan kehendak mu .. aku pasrah .. aku berdrama lagi .. haha .. aku rasa aku boleh kot ganti rosyam nor .. dah dah tanak mengarut dah .. scroll down eh ..


haa nampak tak tu ? cabdury dah bukak baju .. tunjuk body tu .. petak petak lagi bro .. hehe .. gurau senda di pagi hari .. bila sebut pasal cadbury ni kan , aku teringat pulak dekat kawan aku ni time mrsm dulu .. cerita dia macam ni ada lah sorang bestfriend aku nie suka sangat makan cadbury .. so kiteorg kalau outing selalu lah jugak beli cadbury neh .. dan show off dekat orang .. ala time tu tak mumaiyiz lagi  so perangai memang macam budak budak lah kan .. kiteorg kalau makan cadbury , tak suka potong dengan tangan .. biasa nya kiteorang gonggong terus .. haha .. gigit terus dengan tangan .. sebab nya .. kalau gigit terus , tangan tak kotor .. kedua , orang takkan mintak sebab bekas gigi kita .. haha .. then , kalau makan cadbury memang tak simpan dah .. akan makan habis terus .. sebab memang tak suka nak simpan simpan .. leceh lah ..

so ade lah kawan aku yang lain dia baru nak belajar makan cadbury .. so satu hari kan , dia beli cadbury .. dia makan depan aku .. aku tengok lah dia makan .. dia gigit terus .. tak potong dengan tangan .. bukan tu je .. yang penting tak offer pun kiteorg kat depan dia .. so aku sound lah " wei makan tak share .. teruk perangai .. dah lah makan habis terus" ahaks padahal aku pun akan buat benda sama .. time muda muda dulu , cadbury ni kira gempak dah .. dia seraya berkata " oh tak boleh .. fahmi kata kalau makan cadbury kena gigit terus .. kalau makan potong potong , macam orang kampung .. lepas tu kena makan sekaligus .. takleh simpan simpan .. tu memang cara untuk makan coklat ni "

panjang lebar pulak dia lecture kiteorg .. then dia keluar bilik .. kiteorg gelak nak mati .. kurang aja gila .. kesian budak tu kena tipu hidup hidup .. takda maknanya orang bandar makan gigit gitew .. hahaha .. kenapa nak ikut orang .. duit kita kot .. ikut suka lah makan macam mana pun .. susah lah wei kalau makan ada procedure weh .. hahaha .. kenangan ...


kiteorang biasa beli yang size ni 
dalam rm2 satu batang 

6 comments:

hans said...

hahahaha
skrg dia tahu tak dia ditipu?
ekeekek

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

Yati said...

Makan coklat cadbury ni time sedih, boleh bagi happy kan. :)
Pastu bila weight badan, jadi sedih balik.

farhana_acimek3 said...

ahha adehh..
kene tpiu smpai cm2 ngee..
hehe
sdpnye alahai lama xmkn cklat uh..ahha jum mkn nk?
ahha

NUR AMALIANA said...

tajuk mmg gempak..hehehe

SyedMuzzamir said...

hehe. makan coklat time sedih sangatlah best. hilang masalah kejap. hehe. tu lah kesian dia kena tipu. takpe kami dah insaf. tak kenakan orang lagik dah. jom makan farhana. saya suapkan. hehe

RuSh D said...

best lak tgk coklat nie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...