NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Monday, January 31, 2011

Tips Pilih Isteri , Jangan Tengok Ibu , Tapi Tengok Betis Auwww

Salam Hi . Selamat Malam semua nya . Aku baru bangun tido . letih penat segalanya ada . petang tadi pergi masuk ladang . petik buah . pegi banting padi lagi . haish . sejak bila lah Dungun ni ada sawah padi . aku tatau kenapa . tapi memang letih sikit hari ni . lepas magrib terus Zzzzz . terus tak sedarkan diri . sampai lah mak aku kejut . dia ingat aku pengsan neh . sebab tak bangun bangun . kelakar lah mak aku ni . sayang aku la tu . takleh tengok aku diam . risau katanya .

sekarang mood orang kahwin . aku pun terasa bahangnya . ececece macam aku lak nak kahwin .. takde lah .. jiran aku nak kahwin kan .. so aku pun tumpang gembira .. haa sebelum aku sambung .. tau tak aku berjaya kidnap kereta abah aku tu .. hahaha .. apa lagi dapat terus kita tekan minyak kuat kuat . dapat lah drift kejap kat dungun ni .. hehe .. tapi aku amek kereta dia tau okay .. mula mula tadi bertukar tukar jugak sebab dia punya signal terbalik compare dengan kereta biasa .. aku nak bagi signal kiri , wiper pulak bergerak.. hehe ..
jadi nak jadikan cerita aku pun post dekat facebook " tips pilih isteri , sila tengok ibu nya dulu " .. aku tak copy eh dari iklan tu yang dafi and amani tu .. aku dapat ilham sendiri .. =P .. then komen datang bertalu talu dari emak emak emak sedare ku .. ish3 kelakar pulak bila baca ..




tiba tiba dari tengok ibu , jadi tengok betis lah pulak kan .. haish .. jadi senang ye .. kalau nak kahwin , cari isteri yang banyak duit syiling kat kaki .. kiteorang biasa sebut skeleng .. haha .. so duit hantaran boleh murah sikit .. ala betis je pun .. bukan nampak pun betis tu nanti dalam gelap .. muka ok , body mantap cukup lah .. jangan lebih lebih .. manusia tak perfect ok .. nanti lepas kahwin , kita suruh lah isteri pakai sarung kaki hari hari .. 

zaman dulu dulu , kalau pergi meminang , si perempuan aka calon isteri tu akan buat air kan .. hantar air sambil senyum.. pakai baju comel comel .. sopan ayu .. bukan ayu raudhah .. bukan juga ayu sleeping ..  jangan nak gedik gedik .. zaman sekarang takde dah macam tu eh .. si perempuan datang pakai seluar pendek , then letak betis atas meja .. si ibu ni akan kaji guna kanta pembesar lagi .. kalau yang kecik kecik , boleh zoom terus senang .. haha..

cuba korang pandang - pandang jeling jelin gambar kat bawah .. letih aku zoom.. tak jumpa pun kurap ke apa .. adoii mesti mahal ni hantaran .. kena simpan duit banyak lagi neh .. adoiiii ...



8 comments:

ZWAN SABRI said...

Kalaw dia pakai purdah, lagumana nak usha betis dia? huhu

Siti Fatimah Fuzz said...

kita nak kawen, tak payah nak usha betis....usha ja hati dia...baik ke tak....

eszol raar said...

gua x suka gak betis pompan penuh parut

mati stim gua

lolololol

btw,buang la word verification ni

NICK ZANAA said...

tgk betis??? blum smpat nk usha lagi, da kne dushhhh3 ngn girls....hahahhaa

SyedMuzzamir said...

zwan : hmmm .. tengok dalam bilik lah bro .. hahaha ..

siti : aa .. saya gurau je tu .. betis lawa.. perangai buruk tak guna kan ??

eszol : amboi bro.. oh ada word verification eh . aku dah buang hari tu .. jap eh jap eh ..

nik : haha .. bukan setakat kena dush .. tak leh kawen terus nanti .. haha

Syafiq Rosli said...

haish mn leh pndg lebih2..haha

SyedMuzzamir said...

syafiq : haha . jangan pandang lebih . jeling je

A t C said...

kena pandai cari taktik supaya bleh usha betis nye ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...