NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, February 12, 2011

Dil To Pagal Hai

Mujhko Kue La Kabal .. Chori Chori Chup Chupke .. haish .. menarik menarik .. buat apa semua tu ?? dah lunch ?? kalau takde buat apa jom tengok hindustan .. dil to pagal hai .. cerita legend ni .. lepas kuch kuch hota hai neh .. tapi aku prefer dil to lah dari kuch kuch .. tak tau kenapa .. aku minat karisma kapoor.. hehehe.. baru setengah jam tapi dah 3 lagu .. haa bayangkan dua jam lagi .. hahaa .. tapi tu trademark citer nustan kan .. dah lama dah tak tengok nustan .. cerita sekarang ni dah tak best .. tak macam dulu .. hehe..



ni part yang aku paling suka .. nanti kan karisma punya kaki sakit sebab terseliuh macam tu .. so doktor tak bagi menari .. jumpa lah pengganti die neh .. madhuri dixit .. confirm lah karisma jeles kan .. so part kat atas ni time karisma cabar madhuri .. semua steps karisma buat , madhuri buat .. but yang last rasanya madhuri takleh ikut .. aku tak berapa ingat .. so apa kata kita sambung tengok .. jom .. dah laa cuace redup ni .. sangat sesuai layan hindustan ..

p/s : apa apa pun cerita paling best MANN .. hehe ..

4 comments:

Cik Muda Sae said...

tengah layan industan la nih..hihihihi~

dil to pagal hai, dil devana hay...~ hihi...ni layan 3idiots la...ni paling best la sy rasa antara semua industan...lain dari yg lain!

Ayuni said...

best ke mann? sye ske mohabbatien...

Miss Fairladyjim said...

tak sempat nak layan tv...banyak homework minggu nie

~~zAnAfAhMi~~ said...

hoho...layan hindustan jugak ke? sama mcm hubby akak, siap hafal lagu bagai!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...