NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Monday, February 21, 2011

iPhone4 For Sale

Good Evening People .. sehat semua ?? aku duk lepak lepak ni dekat Old Town dengan Lena .. but now dia takde .. aku dah paksa dia pergi beli ice cream Mcd .. hehe .. so sorang sorang lah aku ni .. mesti nampak macam loser gila kan lepak dekat sini sorang sorang dengan laptop vaio pink .. agak agak mesti orang kata aku ni adik adik or nyah .. adoi .. ni laptop lena lah .. bukan laptop aku .. hehe .. aku tak makan pun .. minum air je .. kenyang lah since petang tadi dah makan .. 


oh by the way , lena nak jual iphone4 dia .. ada yang berminat ?? dia baru beli bulan 12 hari tu .. lawa lagi .. sebab dia pakai casing kulit warna pink .. so sangat secure lah .. dia nak jual around 2.1k .. but boleh nego lagi kalau ada yang berminat .. aku dah main main .. takda masalah.. takda yang rosak  if you are interested , do mail me at pattaya_icetea@yahoo.com okay .. feel free to ask anything .. aku lupa nak kongsi something . benda ni sangat kelakar .. 

time ni terjadi dekat old town baru je tadi .. aku taktau datang dari mana customer ni .. cun gila .. make up tebal gila .. dari jauh jalan persis gaya model . dia parking jauh .. so boleh nampak dia jalan sambil rambut bergerak kiri dan kanan .. bila sampai dekat je , aduh rosak impian .. lelaki rupanya .. SHEMALE okay .. faham tak ?? hmmm ala lelaki menyerupai perempuan .. dan tak lawa pun .. muka sangat lelaki .. okay fine aku tak kesah lagi .. then dia order .. aku ingat order grand grand lah .. tapi .. hmmm ..

" abang , air kosong satu .. roti bakar satu " 

abang tu gelak atas muka .. macam haram .. then abang tu tunjuk kat kertas .. hahaha old town memang kena tulis sendiri .. then kita bagi form tu je kat abang tu .. dan yang paling kelakar .. hahaha .. dia pergi tulis dalam form air kosong dan roti bakar .. adoii .. adik , eh abang , kalau betul pun nak jadi perempuan , jangan lah malukan kaum perempuan .. tulis lah betul betul .. drinking water or mineral water .. ada je kot dalam buku kat atas meja ni .. hahaha .. 

5 comments:

shah-kayrul said...

sian kat nyah tue....confirm lepas nie tak g minum kat situ lagi...hehehhe

eesyaheera said...

APAHAL NAK JUAL PULAK. GEDIK LA LENA NI. AKU TAK MINAT IPHONE. AKU NAK BB

menusuk hati said...

berminat je tapi xda rasa nak beli..hihi!mcm minat kat siti nurhaliza tapi tak terfikir nak khwn dgn dia..hihihi

nur said...

KOMEN MENUSUK HATI TU MEMANG MENUSUK A.. HIHI.. APSAL DIA NAK JUAI?
JEMPUT KEALL IN ONE

naem glizzy said...

iphone 4 bukan china eh? sure? hehe oh btw nape die nak jual? mesti ade sebab kan.. 1800 boleh? hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...