NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Tuesday, February 22, 2011

Perempuan Gedik : Comel Lah ..

hi selamat pagi .. awal bangun eh ?? ke ada kelas macam aku jugak .. okay memang tak heaven .. and guess what .. spek mata aku hilang .. lost contact .. dah try miss call semua .. still tak jumpa .. adoi .. mana nak cari .. takkan lah nak pergi kelas dengan mata korea ni .. lens pun tak beli lagi .. ahaks .. adakah ini petanda supaya ponteng kelas ?? adakah ?? aku tak tau .. tapi rasa cam pergi kot .. takpe lah .. mata korea ke .. mata vietnam ke .. mata apek jual sayur ke .. sebab nak cari ilmu punya pasal .. kita redah je .. poyo je gila kau syed .. padahal masuk kelas terus tidur jugak nanti ..

korang tau apa itu perempuan gedik ?? ( muzik mencurigakan ) .. perempuan adalah satu jenis manusia yang mempunyai apa yang tidak dipunyai oleh lelaki ..  ahaks apakah ?? dan gediks adalah perlakuan yang luar dari paras normal manusia dan hampir menyerupai perlakuan alien planet namek .. boleh bayang ?? takde takde .. gediks ni macam over manja lah .. contoh nya kan .. bila kita keluar dengan perempuan .. perempuan tu duk tenyeh tenyeh bahu kita .. haa itu  normal .. tapi bila dia sebut " awak , awak .. tunggu lah kita .. jangan jalan laju sangat .. kita tatut ( takut ) " .. yes ini gedik .. sangat gedik ..

contoh lain adalah bila ada perkataan yang digunakan yang tidak sesuai dengan keadaan diri dia .. for example , wanita pakai tudung labuh , duk goyang goyang badan dia depan public sambil berkata " oh my dior .. no no no " dengan tangan satu jari duk gerak kiri kanan .. gedik tak ?? kalau semua aku nak sebut .. memang confirm aku tak g kelas .. haha .. apa korang rasa dekat perempuan gedik ?? aku personally suka .. sebab dia manja sangat .. tapi kalau muka dia sangat tak leh blah , dan nak gedik lebih lebih , aku rasa macam nak bagi selipar je masuk dalam mulut supaya DIAM .. bukan lah .. aku bukan nak discriminate ke apa ..

cuba korang fikir .. gedik ni bukan semua orang ada bakat nak jadi gedik .. ada tu buat buat gedik .. haa yang tu paling menyampah .. lagi menyampah bila tengok golongan Shemale ni gedik gedik dengan abang waiter kat kedai makan .. hey tolong lah .. tak perlu lah kot nak buat buat macam tu .. relaks relaks sudah .. maaf kalau ada yang terasa.. =P .. nanti mesti ada blogger buat video SAYA GEDIK SAYA OKAY .. hahaah

18 comments:

Mallisa Nadia said...

hahhah memang lah gedik tu comel tapi kalau dah lebih2 terus muntah hijau keluar.. :)

mrs.sabri said...

perempuan gedik sebenarnya manja..itu hakikat..memang tak boleh ubah..sifat yang Allah kurniakan dalam diri seseorang..ada juga yg sombong,berlagak,tersangat baik hati,pemurah,itu adalah SIFAT..tp perkataan gedik tu adalah bahasa zaman sekarang..yang sepatutnya di gunakan adalah MANJA.. :)

apek poyo said...

kalau dopan den dio gedik²..den cubit yo..wahahhhaah

muCux said...

org yg x cantik cam i xleh nk gedikla erk?
ermm ok berita faham. .

**org cantik nie klau buat apa pon org suke sbb cantik la katakan semua nmpk kiut jew tp klau org x cntik buat la baik camne pon org tetap x pandang. . .lumrah manusia suke tgk yg cantik2 jew :)

najwa's said...

ekk, kadang2 kita dapat nak bezakan gedik semulajadi (manja) dgn gedik buat2 tu..

Applepinkcomeyy said...

kdg2 pompuan memang tergedik sendiri, :D

thiasaidi said...

hehe...lao girl tu gedik smulajadik tu xpela..tp klao da buat2 gedik tak tau malu tu mmg mluat..haha...de gak ppuan cmni..nk org bg phatian kt die..mcm dlm drama tv 2..haha.. :)

Lady Hasnor said...

Gedik skit2 boleh la...
& aku gedik santai jerr..haha..

"suaraku keras tak berbahasa,kerna aku rimas gedik mengada-ngada" ~150juta,Fynn Jamal

nurul lalala said...

rasanye pompuan len akan nyampah tengok pompuan gedik. tapi selalunya laki suke tgk pompuan gedik kot..haha

for me, pompuan gedik soooooo annoying. tp kadang2 rasa kesian n kdg2 gelak2 gak tgk dorang..haha

dwaty said...

gedik ek???? ermmmm... kekadang menyampah... tp kalau yang semulajadi cammana???? bukan i tua... i brutal maaaaaaa!!!!!

n u r k i m a said...

lau gedik tu comel lalu gak nak menegok yer tp lau gedik tu cam ehemm~ nak muntah dibuat yer!

seyrah_sue said...

hahahah...sgt kelakar ok..perempuan gedik??lagi tak best kalau tgk laki gedik...yewwwww!!

fiqkbe said...

so fiq kategori comel la? ahaks =P

chii said...

ada apa dengan gedik..egege..penah tgk x video ni kat utube..budak multimedia..yg ampeh nya budak yg record ni dok rakam tanpa diketahui niat asal :p

coffee said...

tak pernah tgk la . vid mane eh ?

cemomoi said...

gedik dengan getik sama kot

niDa said...

nanak la gewdix gewdix.. menci taw gurl gewdix2 tew...

Hahaha

- mrs koroe - said...

kalo gedik2 mnja yg semulajdi 2 , boleh la tahan comelnya .

tp kalau gedik dibuat2 bila nmpk mamat2 hnsem ,
itu mmg mnta kasut tuh .

haha .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...