NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Sunday, February 13, 2011

Konsert Karnival Wow .. Best Ke ??


 *muka mintak 50sen*

Salam dan Selamat Pagi .. hmm pagi lagi ke ?? tengahari dah kot .. tapi since aku baru bangun .. tak makan pape lagi .. kira pagi lagi lah kot .. hari ni bangun pagi aduh sakit gila belakang ni .. rasa tulang dah keras .. takleh nak bengkang bengkok kan .. ni gara gara duduk dekat konsert semalam lah nie .. lenguh habis seluruh badan .. hehe .. konsert ape ?? haish ni lah dekat putrajaya kan ade buat konsert wow sempena hari wilayah diorang .. tapi apa yang menarik pagi ni kan , aku baca entri semalam pasal lelaki childish .. dan aku baca komen komen kat situ .. kelakar wei .. sumpah . tergelak aki baca .. korang dah baca belum .. kalau belum KLIK SINI .. memang terbaik lah komen korang .. u made my day .. thank you thank you .. by the way gambar kat atas tu diambil oleh photographer terhebat yang free hehe PERT .. time ni kiteorang dalam masjid besi putrajaya .. singgah solat magrib dan isya terus lah .. dan kebetulan gambar ni diambil time azan isyak tengah berkumandang .. nasib baik tak kena panah petir aku ..


lepas solat isyak , amek gambar lagi .. then gerak terus ke konsert tu .. actually ada karnival .. so banyak lah pameran orang jual jual lagi .. but since kiteorang datang dah lambat , tak pergi pusing pusing lah .. terus je pergi tengok konsert .. sebab SHAUKI sampai sampai je dekat masjid , dia bagitau kerisauan dia ..aku ingat kan dia risau takut tak sempat solat magrib .. tapi rupa rupanya takut tak sempat duduk seat depan time konsert .. aiyoo duniawi .. haha .. dah solat semua rasa lega lah .. boleh lah nak main main pun kan dekat sana .. orang cakap balance .. gelak gelak jugak .. agama tak tinggal ..



ada belon udara panas jugak ye .. ni untuk pre lah .. since ada dua buah je belon udara ni semalam .. minggu depan katanya ada buat lagi .. so yang minggu depan punya banyak lah kot belon udara tu .. aku ingat nak naik .. tapi takut tak terbang pulak belon udara tu .. so aku jeling je lah dari jauh .. kalau orang tanya kenapa tak naik .. aku nak jawab " laa dah selalu sangat main dekat rumah " .. hehe .. tu tiga orang tu semangat tengok fireworks .. jakun betul .. macam first time je .. isk isk isk .. padahal dekat pusat komersial ni ( rumah sewa kiteorang ) selalu je nampak dekat i-City tu .. 

 *gambar takde kena mengena*




yang kat atas tu keadaan pentas .. kiteorang duduk belakang gila .. tak nampak sangat lah muka artis ni .. tapi ada lah skrin layar tu kan . so boleh lah nampak sipi sipi .. baru ingat nak tengok jerawat Mila .. haha .. start performance bagi aku tak best .. mendatar je .. sampai lah hujan masuk baru okay sikit .. lepas hujan , ramli sarip ( mantap wooooo .. time nyanyi Kamelia meremang bulu roma gua ) , awie ( ni pun best .. kelakar lah pulak kan dia ni ) , Amy search ( hmmm tak berapa power .. sebab nyanyi lagu yang tak familiar ) dan yang paling gempak haruslah ELLAAAA ... manje sangat uollss atas pentas.. nak nak time dia duet dengan awie .. sangat comel .. gedik gedik kan .. yang paling manja time habis dia duet lagu baldu biru tu , dia sebutlah Balduuuuuuuu and sepatutnya awie kena sambung Biruuuuu... tapi awie buat taktau .. so Ella pun jerit " awiiiiieeee " sambil kaki menghenjut ke bawah .. oh sungguh comel .. terpikat kejap .. so sekarang dalam mencari pasangan hidup, nak cari yang manja macam ella .. boleh ?



2 comments:

eesyaheera said...

gelak2 jugak, agama tak tinggal. wow. haha

deevro said...

Blog Walking..
Visit Back Please..

HACKER BLITAR RETURN
NEO DEEVRO
BACEMGAKURE
DEEVRO IS CRIME !!

tHnKz 4 Visit.. ^_^
salam Damai dari Blogger BLITAR..

Untuk Tukar LINK silahkan Klik Link INI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...