NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, February 3, 2011

Lelaki Yang Tak Berapa Lelaki Sekarang Pakai Tudung Dah . Tutup Aurat Katanya

Salam & Selamat Petang . Aku baru sampai dari kuantan ni . Fuhhh . Penat serious . tapi memang best gila . so next sem plan nak pergi penang pulak . sem ni dah pergi melaka dan kuantan . this is my new interest . pergi merata rata tempat dalam jangka masa yang pendek . sedap . macam makan kek secret recipe je . semalam aku tak update langsung kan blog . aku tak bawak laptop . tapi nasib baik check viewers semalam still 120 . Alhamdulillah . thank you peeps . so today aku nak masuk gambar semua yeah . tunggu . malam ni aku buat . kamera dekat bawah . 

tapi , aku ada satu cerita . hehe . mungkin korang dah biasa nampak . aku tak . aku pergi kuantan parade semalam . so nak jadikan cerita dari jauh aku duk nampak seorang perempuan pakai tudung ala ala yuna tapi lagi gempak jalan . tapi kan cara jalan tu pelik gila . nak kata sakit kaki , macam tak . nak kata OKU , macam tak jugak . tapi memang confusing gila. jadi aku perhati lah tak kelip mata aku ni . aku bukan skodeng eh . bukan juga meng-usha . tapi saje lah nak dapatkan kepastian .

bila sampai dekat dengan aku , aku lagi confuse . tangan macam lelaki . badan macam perempuan . muka macam lelaki . betis macam lelaki . special part macam perempuan . muncung je kedepan .bukan letak kobis . aku dengan kawan aku,aminu pun jalan belakang dia . haish kepala tu berpusing pusing . macam model . bila dah jauh sikit , baru aminu beritahu . tu sebenarnya lelaki . mak nyah tu pakai tudung . wah trend sekarang kot katanya . mak nyah pun nak cover aurat dik . berdosa katanya nampak rambut . aku gelak lah . nak je aku pergi depan dia " ah kak ( buat sengau skit tau ) , yang ah kak dari lelaki jadi perempuan tak dosa pulak .. " .. macam macam ragam wei manusia sekarang .. tapi aku tabik lah kerajinan dia .. duk pusing pusing belit belit ikat ikat tudung tu .. hahaha ..



boleh bayang tak hugh jackman 


transform jadi macam ni .. 
ahaks pelik u olllz

5 comments:

topimagine said...

manusia akhir zaman.. kiamat kian hampir..

faizahfyn said...

lepas ni bisnes tudung konpem laku..bkn prmpn je yg beli dah haha

Ayuni said...

spesies i'm gay, i'm ok...

zuhana zulkifli said...

haha gile ah ,debo doh rase haha

shah-kayrul said...

macam2 la manusia zaman skrg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...