NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Sunday, February 27, 2011

Maria Elena .. Tidurku Tak Lena Kernamu ..


kenal dengan gadis ini ? 
okay mungkin tak kenal . 
sebab nampak normal kan .


sekarang kenal ?
tak kenal jugak ke ?
like seriously ?
are you kidding me ?
this is ..
WAIT FOR IT ..
MARIA ELENA ..

Assalamualaikum .. kom apa kombat .. bat apa batman .. man apa man i just made a video .... *BuatMukaIkanBuntal* sumpah tak cute langsung . oh god. sumpah cute gila . kalau lah aku boleh buat reply terus time dia sebut macam tu kan , aku nak jerit " you are incredibly cute lah . sumpah . serious. kalau i tipu nanti i kurus " ,, haha .. dulu kan time aku tengok video dia .. aku just gelak .. then rasa macam boring .. sebab dia duk cakap non stop .. then dia buat drama melayu sikit .. time tu macam lucu sikit ..tapi she was not in my list lah untuk aku google dekat Youtube ..

so i am not a fan of her .. until tadi .. aku tengok video ni .. dan aku rasa dia tersangat lah cool .. really cool .. video mana ?? SILA RUJUK KEPADA VIDEO DI BAWAH .. 


orait .. dah tengok .. korang rasa cam ne ?? menyampah ?? annoying ?? berlagak ?? tak tahu malu ?? gedik ?? macam beluncas ?? bajet muka cantik ?? dushhh.. aku tolak semua tu ketepi .. aku rasa sangat cool sebab :

1 ) boleh buat buat menyanyi depan public dalam kedai baju .. COOL
2 ) dia gila sporting .. boleh gurau gurau manja dengan si BF .. SUPER COOL
3 ) dia gedik gedik nampak sangat comel .. SUPER DUPER COOL 

actually ada lagi sebab tapi tak boleh disclose .. nanti ada pulak yang kata aku taksub dengan Maria nie . aiseh .. kalau Maria ni ada depan aku , well i shall say I am ready to be in love again .. ahaks .. *PerasanNakMampos* .. mesti 24/7 asyik gelak je kan tengok gf macam ni .. gila gila lahabau .. kalau gf macam ni , nak marah pun rasa tak jadi kan .. nak tidur pun jadi taknak tidur .. (eh jangan fikir hal dalam kelambu eh ) .. nak makan pun rasa tak nak .. rasa macam nak tengok gf je .. sebab takut masa tu tinggal sikit je sebab dah bazirkan time makan tu .. ohhhhh ku di lamun asmara yang tidak dikenal pasti .. nak sambung tengok video .. jom lah tengok sekali ..
 

 



6 comments:

AesyaZealous said...

haiiii dah tangkap cintan ke bro??kekekekke

cik pulau said...

siapakah??? hehe.. ^^,

♥NuR SyAFiQah♥ said...

die mmg cute..giler2 sme cm balak die :)

awin said...

mmg cool la maria...mmg bez dpt awe hyperaktif cam die tuh,dah la balak pon kiut miut nk mmpus!!! sumpah jeles.hahhaha

Panglima Muda said...

dia jual tudung ke

cikmawar said...

she's so sweet.. hahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...