NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Tuesday, February 1, 2011

Perempuan Suka Lelaki Pandai Masak Ek ?

Al kisah .. aikk .. maka tersebut lah kisah .. aikkk ... ingat lagi skrip ni ?? ni pendekar bujang lapuk .. part yang diorang duk baca mantera tu .. haish .. lawak lawak .. betul kan orang cakap , cerita P Ramlee ni tak lupuk dek zaman .. aku belum tengok lagi dokumentari P Ramlee .. orang cakap sedih eh ?? btol ke sedih ?? hehe .. 
korang tengok tajuk aku mesti korang dah juwih kan bibir kan .. aku bukan ape . aku macam wonder .. tadi kan aku tengok tiramisu .. then, hmmm aku macam teruja dowh tengok chef tu masak .. yes i know , dia tipu je .. but ada statement sape ntah cakap perempuan suka lelaki pandai masak .. amboi .. aku ni tak pandai masak .. jawab nya perempuan tak suka la eh ..

tapi kan aku suka makan .. so mesti perempuan suka .. betul tak ?? aku yakin dengan diri aku .. tak perlu pandai masak .. perempuan mesti suka duit kan .. hehe .. nanti katil tidur kiteorg diperbuat daripada duit .. cool kan ?? aku rasa ada satu reason je kenapa perempuan suka lelaki pandai masak .. sebab dia malas masak atau memang dia tak pandai masak .. kan kan ??
logik nya .. lelaki mesti suka air tangan isteri kan ..orang kata nak pikat suami , dari masakan .. but then , if si suami lebih terror masak dari si isteri , confirm confirm si suami akan lebih suka masak compared dengan isteri .. takkanlah nak makan nasi goreng lembik , mee goreng hangus kan .. so kat sini si isteri boleh relaks .. goyang kaki .. jangan customer .. suami jadi chef .. tak adil ..

haa so aku dah fikir masak masak , isteri aku antara yang terror masak atau tak pandai langsung .. tak boleh yang sederhana .. nanti tak leh telan lak aku .. aku bab makan taste tinggi beb .. tengok body lah kan .. so sape sape yang rasa ada minat dekat aku walaupun sekecil zarah , please . belajar masak okay . aku tak cerewet . makan sayur pun tak . ikan pun tak . aku just makan antara ayam daging atau telur je . but aku paling suka ayam lah.. ada nak bagi penyepak dekat aku ke ?? maaflah aku nak perasan sikit .. tarik seluar sket dah londeh lah pulak kan .. kempis kecut kempis kecut aku ni ..
esok maybe turun kuantan .. nak buat meriah di rumah aminu razif .. hehe.. family dia takde .. so apa lagi .. boleh buat kecah kat rumah dia .. but baru nak pergi beli tiket .. kalau ada pergi lah , kalau takde tak pergi .. okey .. pergi dulu .. bye .. pergi dengan kereta kesayangan abah aku .. hahaha ..

4 comments:

shaukimaravilla said...

xde nya perempuan minat lelaki yg pandai masak,,tp tu bonus la utk laki yg pndai masak..ppuan kn suka laki yg bersukan,matang,dominan..

h A n Y S said...

lelaki pandai masak bukan point utama utk perempuan jatuh hati..
TAPI kalau pandai tu mmg 1 bonus lah, sweeeet what..hehehe

Nurulain SHI said...

sokong komen2 kt atas..:)

+qAsiH naDiRa+ said...

kalo sy,x kisah la laki 2 pndai masak atau x.janji dia baik dan bertanggungjawab~amboi,mmg taste tggi kan~hehehe~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...