NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Tuesday, February 8, 2011

Rezeki Murah . Hp Baru Lagi . Better Dari Iphone4 .

haish .. sejak sejak bukan sem ni kan , rezeki murah betul .. dah berapa kali dah tukar hp kan .. hari tu kan aku ada cerita kan pasal C3 .. sekarang ni aku nak perkenalkan korang kepada hp terbaru aku .. paling canggih abad ini .. paling comel .. paling cute .. paling comel .. paling mantap .. orang kata kan .. even ada iphone4 , iphone5 mahupun iphone6 .. CONFIRM campak tepi .. dah bersedia fizikal dan mental nak tengok hp baru aku ?? betul betul ni ?? okay pejang mata dulu .. opps terkeluar loghat negeri pulak .. tukar tukar .. pejam mata dulu .. pejam pejam .. dan bukak .. haa main tipu .. kalau korang pejam mata mana boleh korang tahu aku suruh korang bukak mata .. blog korang boleh bercakap eh .. isk3 main ngelat eh .. ok get ready .. 1.... 2.... 3.....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

 ...TARAAA ...
... SUPRISE ...



amacam .. cun tak ?? aku punya warna pink ..
jambu kan .. btw actually ni phone akak aku ..
since hp dia teruk , rosak kan .. so trade in..
dapat lah hp yang mantap nie .. akak aku 
taknak pakai .. sebab hp ni gempak sangat ..
so dia amek hp C3 aku .. aku ni adik yang baik ..
so aku redha je .. aku amek je .. hehehe..

yang paling best hp ni ada torchlight ..
built in okay .. tak main lah software..
apa lagi .. pergilah grab satu ..
confirm yang pakai iphone akan jeles..




8 comments:

akmall said...

nice....mcm walkie talkie..but it is the best senang nk tekan number....

niDa said...

wakakaka.... siot jer kan.... tp btol ke tolak iphone4 , 5 6 segala tu la...?

Cazari said...

wah.. serius aku jeles.. hehe

Nurul Atiqah said...

cun tepon awak..cool aje

MisApple said...

perghhh...canggih gila lu punya nset !
siap ada torchlight yaw .
hahaha .

Ka_My said...

ni yg wtkan kamy nk tuka fon nih.. keh3~

Sya Isya said...

HP Sya pun ada tochlite built gak. Senang, rumah lama dulu sokmo blackout. Time2 emergency mmg teramat sangatlah berguna.

mzhany said...

eh eh husband hany pun guna hp ni jugak, kaler biru...besh kan keypad dia. tau tak hp ni bleh autosend msg? mcm schedule msg laa...besh kan...siap ada kalendar hijrah lagik...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...