NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Monday, February 7, 2011

Seksi Ke Tak Seksi Ke Ape Kau Kesah

Salam dan Salam Sejahtera .. adoi .. aku baru habis kelas ni .. kelas dah start balik .. macam mana lah nak update kerap kali kan .. tapi takpe .. tak bersawang punya blog ni .. hehe .. sehat ye semua nya ?? aku pun sehat je .. ada baca suratkhabar hari ni ?? aku baca metro je .. sebab cerita dia menarik perhatian .. kalau utusan tu boring .. asyik asyik pasal politik je .. kan ? 

so macam biasa .. berita sama .. rogol lah .. sumbang mahram lah .. suami dan anak kantoikan isteri bersekedudukan dengan lelaki lain .. tapi satu part yang menarik pasal lelaki rogol jiran tu .. yang tu actually kawan aku ada tengok trial case tu sebab time tu mereka tengah praktikal .. bulan 11 hari tu .. so bulan februari baru keluar judgment .. lama gile kan ?? tu lah . undang undang malaysia .. terlalu banyak kes tertangguh ..

oh yang menarik minat hari ni .. ada keluar pasal gambar katy perry seksi adalah palsu .. aku semangat bukak dan baca .. aku ingat seksi betul lah .. tapi tak pun .. tak seksi langsung .. aku rasa si gaga tu lagi seksi kot .. tak caye ?? korang usha gambar kat bawah ni eh .. 


actually gambar ni version yang tak edit punya .. haa semangat eh korang nak tengok .. aku pun tertipu gak .. gambar yang dah edit tu dah didelete kan .. hehe .. buat apa nak tengok gambar orang seksi ni .. takde kepuasan pun .. baik korang pakai seksi , duduk depan cermin.. baru lah puas . serious .. hehe .. aku selalu buat .. korang nak ke tengok gambar aku seksi .. haha . mesti taknak kan .. ngeri ngeri ..


1 comment:

akmall said...

erm..okay lah tu....tutup sket...kan?...nanti baru bley masuk Malaysia.. (walhal...dalam MAlaysia ni..berlambak lagi artis yng berpakaian yang lebih seksi dari Katy Perry tu...)
peace..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...