NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, February 4, 2011

thank you for your nice comments

Salam dan selamat pagi .. sehat ke ?? dah breakfast ?? aku belum lah .. ada orang bawah rumah .. so aku macam malas nak turun bawah .. end up aku kelaparan dalam bilik .. haha tapi takde lah lapar sangat pun .. biasa biasa je .. oh aku nak cerita sikit ni .. pagi ni aku bukak blog .. rasa macam nak check comment .. ada dua comments from anonymous untuk dua post aku yang latest .. offensive words i must say .. tapi aku tak kesah pun .. cuma aku delete je .. sebab ?? buat apa nak simpan komen komen macam tu .. tercemar nanti blog aku ..

well then , aku boleh agak siapakah gerangan anonymous ni .. lawak lah weh .. kalau kau tak suka , asal kau rajin pergi klik blog aku .. then nak emo ?? aku tak rasa pape pun . aku letak apa dekat blog aku suka hati aku lah . yang kau tolong rasa malu kenapa ?? kau sangat kelakar .. serious .. ibarat kata macam ni lah , kau tak suka tahi anjing . kau tahu kau tak suka, tapi kau pergi dekat jugak . kau sentuh jugak . then kau marah anjing tu sebab anjing tu berak merata rata . siapa yang bodoh ? kau ke anjing ? kau lah .. obvious .. hahaha ..

dah lah guna anonymous . sangat kecut . apa apa lah ye . aku hargai apa yang kau komen . bila kau komen , maknanya kau amek masa jugak untuk baca entri ni . terima kasih banyak banyak . hahaha . adoi kelakar lah kau ni . childish i must say . sebab tu lah hidup kau jadi macam tu . takut dengan bayang bayang sendiri . mesti kau bangga kan aku tulis entri ni khas untuk kau . tak payah nak bangga eh . takde reason kau nak bangga . adoi . aku rasa macam nak bagi hadiah kat kau . kau bagi aku alamat kau boleh ?? 

p/s : pagi yang indah ..

8 comments:

secantikmanis said...

payah jugakkan ada orang macam ni.
tetapi tak ke dia rasa dirinya vudus.. selalu masuk blog kau, tetapi dok komen bukan2. gila kan

anamizu said...

anon mmg cmtu..biarkan je die menyalak..tnjukkan kita BLOGGER bukan blogger murahan ^^

recent post : |PILIH KASIH perlu ke???|

Magrib said...

mana ada org benci blog anda.. kalo ada pown.. lantak depa la...

Ayuni said...

hm, blog nie best, anon tu buta...

Journey of Youth said...

aku rase dia minat blog ko la.
saje je dia expreskn minat dia dgn cara kate x komen hangat d blog ko.
pe pun keep up blogging bro....hehehe

ZiErWa zAiNaL said...

lawak btul org mcm tu..
pnh gk dpt skali,..mmg teruk gile la kmen gile,,to x down pun...siap de wt entri khas untuk die lg ade..hehe,,mcm ni la,,tp mse tu grm gak la..blog kte suke hati kita lah nk tulis ape kn.....hehe..keep up blogging k..

ferra ferro said...

haha , rasa die jealous dgn blog u kot . sebab die xde idea dengan blog die . anon ouhh anon !!! =D

nub said...

jgn dilayankan sgt anon tu...

saja jaa nak capab2 depa tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...