NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, February 4, 2011

Wedding Seila - Girl Next Door ( Jiran Dari Kecik Nie )









 



Salam .. Dah Dinner semua ?? tengok tak tadi cikgu syida dekat tv9 .. sweet .. hehe .. hari ni aku update sekali je kan .. bz sket .. since petang tadi pergi wedding jiran dekat Rumbia@Paka kan .. so lepas majlis terus drive ke Mesra Mall .. walaupun dah dekat setahun kan bukak nya Mesra Mall tu , aku tak pernah pergi lagi .. so jiran aku yang perempuan tu , Norseila .. korang boleh klik nama dia untuk pergi dekat blog dia .. dekat situ dia cerita semua pasak kahwin dia .. esok sambut menantu dekat rumah hubby di terengganu .. hehe .. so gambar yang kat atas ni dari kamera aku .. so tak berapa lawa lah .. ambil pun dari jauh tadi sebab ramai sangat orang ..

cantik kan .. sangat cantik .. baju meletup .. make up just nice .. so nampak natural muka tu .. gambar yang aku amek semua tunjuk reaksi muka gembira .. happy .. terkejut .. hehe .. takde yang muka tak cantik .. pandai kan aku amek .. haha .. so padan lah suami hensem + isteri cantik kan .. kerja pun bagus bagus semua .. tengok , ni lah idola kan .. lepas kerja best , baru kahwin .. baru lah majlis kahwin grand .. ni tidak .. belajar tak habis lagi dah sibuk sibuk nak kahwin .. macam tak boleh nak tunggu kan .. tadi tema warna putih ungu .. macam yang korang boleh nampak kan .. so adik beradik dan ibu pengantin perempuan macam bidadari hari .. putih je .. siap pakai tiara .. sangat cute .. kecuali seorang lah .. norwimie .. dia jadi pengapit .. so pakai warna hitam .. overall sangat best .. makan best .. dewan nice .. 

kelancaran majlis pun okay .. cuma kalau waktu makan dengan bersanding tu ada jarak masa baru lagi gempak .. maksud aku , boleh lah nampak keseluruhan majlis .. ni nak makan lagi  , nak tengok sanding lagi . tapi kalau nak buat macam tu , makan masa lah weiii . harus sehari tu .. so tak realistik lah .. lagipun hari ni hari jumaat .. but overall 5 bintang .. best best .. tapi aku tak sempat nak bergambar dengan pengantin .. isk3 .. sebab lepas potong kek tadi , aku terus gerak pergi mesra mall .. kereta sewa kan .. pinjam lama bayar pun mahal lah .. hehe .. 

aku datang dah pukul 3 lebih .. so tak sempat tengok perarakan masuk pengantin .. time aku pergi tengah renjis merenjis dah .. lepas renjis renjis , makan beradab .. baru lah potong kek .. aku suka gambar yang si hubby suapkan kek tu .. sangat sweet .. oh .. ada ke mana mana perempuan nak suapkan kek dekat aku ?? boleh boleh ..aku tak kesah .. hehehe ..

 

ni mak aku .. yang tudung hitam ibu ..
yang tudung merah tu mami ..
mak kandung aku tudung hitam ..
mak tiri yang pakai tudung pink ..

 tu goody bag untuk hadirin yang datang .. tak nampak sangat ..

 oh ni adik adik aku . hehe..
bukan pelayan hotel okay ..





6 comments:

ku izzati said...

sweet sgt dorg..cantik ngn hensem plak tu..

SyedMuzzamir said...

=D

amoi said...

sangat padan (:

ZiErWa zAiNaL said...

hoho..sgt2 comel...best2..

nur|nabeela|omar said...

nice (:

misz beauty said...

hye... i'm newer here... wife of photog seila's wedding... nice to read ur blog... memang diorg sangat comel!! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...