NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Saturday, February 19, 2011

TOLONG .. TOLONG .. TOLONG ..

aku tak mampu nak start entri dengan ayat yang manis manis pagi ni . yang baik baik . tekanan ni . tension tension . tolong tolong . somebody call 911 . nak tahu apa jadi . aku bagi hint dulu . korang teka. semalam kan aku pedajal laptop housemate aku , Shauki . aku letak password dekat laptop dia . tapi aku bagitau terus apa password dia . tak sampai sesaat pun dia boleh bukak balik . sebab aku bagi hint password tu sangat obvious dengan password tu . so aku dengan dia main lah gurau gurau . di pagi hari kan . pagi sebab time dah pukul2 pagi . nak dijadikan cerita, aku ni fobia . aku takut si Shauki ni pedajal aku balik. then letak password dekat laptop aku pulak kan .

so aku dengan hemah dan bijaknya terus tukar password laptop aku. dan hint tu pun aku buat tak berkaitan dengan password tu . aku letak Mu Natang sebagai hint . tak faham eh Mu natang tu apa ? lebih kurang You Suck . so bila Shauki bukak laptop aku , then dia klik password hint akan keluarlah You Suck . haha lawak lawak . siap keluar tanduk lagi kat kepala aku time aku tukar password . haa orang jahat memang lah wei . dia selalu amek langkah berjaga jaga . orait so pagi ni aku nak bukak laptop , masalah tiba . cuba teka apa masalah aku sekarang ?

A ) laptop aku rosak
B ) laptop aku punya keyboard hilang ( ada ke ? )
C ) laptop aku takde skrin
D ) laptop aku kena curik 

A ? salah .. jawapan dia E ) not stated .. aku bukak laptop aku kan , aku lupa apa password aku letak semalam .. then bila aku klik hint , kuar MU NATANG ( YOU SUCK ) .. huwaaa aku sendiri terkena .. macam mana ni wey ?? susah lah takda laptop .. tak pernah alami lagi ni .. macam mana nak buat eh kalau tak ingat password sendiri ?? anyone ?? adoi .. tension lah pagi pagi ni dah kena macam ni . ni pun aku pinjam laptop Shauki nak update . haish ...

10 comments:

author faethal said...

Huh..poning gak tuh.
Hahaha..cuba cek kat sini bro mana tau membantu :

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070611152800AA2IJ7C

Qutiq Ishanee said...

hohoho ni qutiq tktaw lah

Ayuni said...

hikhik, kelakarlah, nk pedajal org dh kne diri sendiri...

iekasub said...

hahaha. pedajal orang lagi. kan kene tepek kat muke sendiri! :D try hantar kat kedai lappy laa~

Mirashada said...

ahahhaa! tu la, buat jahat jalan sesekali :P

ala, save la pass tu kat phone ka. wat phone tu security code. hahah

Awangku Johan said...

hahaha.. x dapat den nk bantu.. tu kena bli lptop baru la

KakLong AiNa said...

adehh... boleh pulak macam tu yer... :)
Sabo lah hati

KakLong AiNa said...

adehh... boleh pulak macam tu yer... :)
Sabo lah hati

♥yaya budak suka embun♥ said...

xpaham apa masalah sebenarnye T_T

cikblurr said...

hahaha...len kli jgn pedajal org...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...