NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Thursday, March 24, 2011

BE Pertama dan Kedua Setelah 5 Bulan - tQ Nuffnang ..


Alhamdulillah .. Syukur .. Nuffnang bagi hadiah hari ni .. macam tau tau je aku sedih , aku kusut semalam .. hari ni boleh tersenyum sikit .. setelah sekian lama .. haha .. dah dua sekali gus .. ni first time , so aku taktau sangat macam mana BE ni berfungsi .. korang sehat ?? mesti ramai dapat BE kan ?? aku check blog Darkbatman tadi .. dia cakap dia dapat BE .. hai tengok dia print screen dia punya statistik , fuyooo ribu ribu beb sehari .. aku tak sampai ribu pun .. ratus je .. memang hebat lah dia tu .. so lepas tengok blog dia , aku tr lah check nuffnang .. kot kot aku punya ada sekali .. Alhamdulillah .. tersenyum kejap bukak bila nampak BE .. actually aku macam blur sebab bila aku klik earning , dia keluar Pendapatan Terumpuk .. apekah ?? rupa rupanya BE .. since Nuffnang aku in Malay, so keluar lah tajuk melayu .. 

so aku nak share lah sikit .. sepanjang 5 bulan aku berblogging ni , aku tak de lah berusaha keras nak dapat BE .. aku just minat menulis .. kita ikhlaskan diri menulis .. bukan menulis untuk kutip duit Nuffnang je .. jaga trafik kita .. rajin rajin lah jenguk blog orang lain jugak .. tinggalkan jejak .. follow memollow .. tak salah kita follow, lama lama jadi kawan .. mana tahu satu hari nanti jadi awek ke .. haha.. kalau lelaki follow , hmmm tak jadi awek ah .. maybe jadi abang ipar kot .. haha .. update selalu survey Nuffnang .. update biodata Nuffnang tu jugak .. orait good luck ..

lately , macam takde consistent dalam blog ni kan .. kadang kadang update kadang kadang tak .. aku harap readers semua faham .. final aku start 21 ni .. so memang tak sempat nak fokus dalam blog je .. kena jadikan blog nombor 2 sekarang ni .. dulu time awal sem , boleh la jadikan blog ni yang pertama .. aku rasa macam nak buat segmen .. tapi tak tau nak buat apa .. rasa jugak nak buat blog review .. tapi taktau nak review blog siapa .. haish .. btw terima kasih kepada yang follow aku .. dah 1006 .. thank you dear followers .. take care okey ..

10 comments:

iz said...

meh review blog ak,,..hahaha

Ujang9897 said...

tahniah..gua takde BE lagi..=(

kaizenshinobi said...

congratz.... hoho

Noorhidayah binti Salehhudin said...

tahniah!!!

ciknabil-a said...

untungla ada nuffnang.. huhu

shasa_fiez said...

congrate lah..

cik zureen said...

nak follow blog ni jugak la..

darkbatman said...

tahniahhh!ahahaa

LyNn Ribena said...

tahniah! me t0o br dpt $1.25..huuu~ susa gak nk dpt kan?

tiQo...(-_-'') said...

tahniah dpt be...
eyh ye ke 5 bulan?
bukan 11 ke?
ke 5 bulan pakai nuffnang?
anyway..congrates!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...