NAK SIMPAN TABUNG HAJI LAH =D

Friday, March 11, 2011

KENAPA HARI NI JUGAK KAU NAK PAKAI ??

Sekarang ni aku prefer pergi cc , dari duk guna broadband , yang beribu kali kena refresh before buat settle loading satu page . gile annoying kan broadband ni . nasib baik lah aku ni takde duit . kalau duit bersepah , memang aku berlari lah pergi pasang streamyx ke unifi ke . kalau pakai streamyx tu , time korek hidung pun boleh tunggu loading page . broadband time tu memang aku tanam lah hidup hidup , letak signboard sekali .. RIP .. tension tension .. so sekarang dari aku bazir masa aku .. aku rela bazirkan rm1 duk lepak dekat cyber café .. cyber café ni terlampau laju .. kalau aku lalai , memang lah aku melekat dekat situ 3 4 jam .. serious .. aku ni macam jakun gile kan .. jumpa internet macam jumpa makanan exotic je .. hehe ..

Ni kesah ngeri dekat cyber café tadi .. marah betul aku .. aku rasa baju aku pakai ni dah cukup special dah .. since bukan ramai orang kan boleh beli baju dekat tempat aku beli .. nak jadikan cerita .. hmmm .. tengah tengah aku lepak .. aku Nampak seorang hamba Allah .. boleh tahan besar nya .. perempuan kot .. sebab suara halus .. duk depan kaunter .. mintak pc dengan akak tu .. aku perhati kan dia .. since aku rasa aku macam kenal je baju dia pakai tu .. macam kenal kan .. macam pernah Nampak .. macam pernah pakai .. SHIT .. sebijik baju yang aku ada .. adoii .. OH TUHAN SAYA .. tapi aku cool je ..

Then , aku tertunduk .. aku Nampak logo dekat baju yang aku pakai macam familiar je .. OMJ … same dengan baju yang perempuan tu pakai .. AKU PAKAI BAJU SAME DENGAN DIA DI CC YANG SAMA PADA WAKTU YANG SAMA .. oh tidak . gile .. INI MEMALUKAN .. kenapa banyak banyak hari dalam seminggu mesti dia pakai baju tu hari ni .. dia tatau ke aku pun pakai baju tu .. geram betul aku .. kalau aku ni naruto , mesti aku dah hilangkan diri aku kejap .. wei .. aku rasa macam nak kuar je dari cc tu .. tapi kalau aku keluar , kantoi lah .. geram betul ..

Aku duk cover diam diam .. tengah fikir plan macam mana nak buat .. aku tunduk .. type slow slow .. aku jelling dia .. tengok computer mane dia duduk .. INI MENDATANGKAN KEMARAHAN TAHAP MAKSIMUM NI .. KENAPA PERLU KAU DUDUK SATU LINE DENGAN AKU ? adoii tensen aku .. naik kejap darah aku .. hello hello , duduk lah tempat lain .. time tu memang aku dah takleh nak cover .. dekat belakang baju kami , eh silap dekat belakang baju yang aku pakai tu ada tulisan .. so orang belakang memang boleh perasan baju kiteorg sama sebab dekat belakang tu tulisan sama… GERAM !! kalau dia tu Kareena Kapoor ke, Siti Nuhaliza ke .. takde lah aku marah kalau baju sama ……………………………………………….

Titik titik tu tanda aku emo okay .. haish .. kena beli baju dekat oversea mulai hari ni .. aku tekad .. okay kena usha pagi MAS Online sekarang .. nak pergi Taiwan.. beli baju baru .. bye bye .. jap kenapa Taiwan eh ?? aku pun taktau ..

11 comments:

Manja (let it be my sweet name) said...

hehe relax2

http://notamanjaku.blogspot.com/2011/03/awak-nak-minta-tolong-boleh-tak.html

Fakhrul1409 said...

tu dia suh jadikan kembar! Hahahahha..wei, jemput ke latest entri aku

Buah Dada Kena Patuk Ular! http://decadeworld.blogspot.com/2011/03/buah-dada-kena-patuk-ular.html

b a m b a m ' s said...

means baju yg kita beli tuh lawa lar kalau ramai2 yg pakai.. chill2!! ehhehe

missSenget said...

baik duit gi taiwan tu ko gi buat pasang streamyx..

:p lepas ni xpakai baju pn org x kisah.. hahaha

afiqisverylucky said...

haha.. smart sangat... laki kene cool..

Suhami Ahmad said...

hahaha! atok dah jatuh hati ngan blog ni


weeeeeeeeeeee

umiliza989 said...

saya tagg amir
http://norliza989.blogspot.com/2011/03/contestjom-cover-mulut.html

Gen Fujita said...

Errr, ada jodoh? lol

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

ade jodoh lettew...:P

misz molecule said...

hahahaha..















ptutla tetibe emo kat pge gua:)









chill la beb..

















pkai sme pun...















gaye len2 kan??
















juz be urself

miss nailofar... said...

hahahahaha...
tumpang gelak siket..:p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...